Üzleti portré fotózás – Indítsa be karrierjét!

Az állás keresés és a vállalkozás indítás során is nagy szerepe van a képnek. Méghozzá a magabiztosságot sugárzó, kellemes megjelenésre utaló képnek. Egy kép sokszor többet mondd, mint egy hosszú bemutatkozó szöveg. Ha profi képekre vágyik, akkor mindenképp érdemes a profi fotóst felkeresni.

[wp_ad_camp_1]

Üzleti portré fotózás – Intő jel lehet, ha egyik álláshirdetésről a másikra jelentkezik, azonban az álommunka csak nem jön össze. Hiába tölt órákat a tökéletes önéletrajz megalkotásával, ha a kép nem megfelelő. Talán abszurdnak tűnik, de a kép könnyedén elronthatja a jól megírt CV-t. Magyarországon elvárás a munkavállalók irányából, hogy az önéletrajzhoz tartozzon egy arc is. Ezáltal a munkaadó első benyomást szerezhet a jelentkezőről. Ha pedig ez a benyomás negatív, akkor búcsút mondhat az állás lehetőségnek. A legjobb egy profi üzleti portré, mellyel rögtön jó benyomást lehet tenni. Érdemes rászánni az időt és amolyan befektetésként tekinteni az üzleti portré fotózásra. Egy üzleti portré a későbbiekben is jól jöhet. Az üzleti portré nem csak az önéletrajzban mutat jól, hanem szakmai cikkek vagy saját, kiadott könyv esetében is.

Színészek, modellek esetében egy jó portfólió nélkül gyakorlatilag szóba sem állnak az emberekkel. Éppen ezért számukra is hasznos lehet az üzleti portré. Ha szeretne üzleti portré fotózáson részt venni, akkor érdemes ellátogatni a portrefotosok.hu weboldalra, ahol megtekintheti a csomagajánlatokat és azok tartalmát. Ne feledje, a szelfik és a nyaralás során készített fényképek nem megfelelők egy önéletrajzba. A portré fotózásra úgy kell tekinteni, mint egy befektetésre, melynek meg lesz az eredménye, ha ezt használja a CV-ben. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a portrefotosok.hu weboldalra és tájékozódjon!