Válassza a Green Autókölcsönzőt

Napjainkban már egyre többen vezetnek autót azonban vannak olyan helyzetek, amikor jobban megéri kibérelni egyet. Például akkor, amikor egy nagyobb csapat indul útnak, a legjobb választás a kisbusz bérlés.

[wp_ad_camp_1]

A greenautokolcsonzo.hu/ weboldalon gyorsan és egyszerűen bérelhet autót. A Green Autókölcsönző egy sikeresen működő cég, ahol elsősorban hűtőautók, kisteherautók, emelőhátfalas kisteherautók, kisbuszok és személygépkocsik bérelhetők. Az itt dolgozók számára fontos a megbízható, gyors és korrekt ügyintézés, akár hétvégén is. Az itt bérelhető autókat folyamatosan ellenőrzik, ezért kiváló műszaki állapotban vannak. Négyféleképpen bérelhet autót a Green Autókölcsönzőtől: személyesen a telephelyen, a honlapon keresztül az árajánlat kérés gombra kattintva, telefonon vagy emailen keresztül. Az itt dolgozók, a lehető legrövidebb idő alatt felveszik Önnel a kapcsolatot és visszaigazolják a foglalást.

Fontos megjegyezni, hogy tizenöt napnál hosszabb bérlés esetén egyedi bérleti díjat és egyedi kilóméter limitet számolnak, amiatt, hogy Ön garantáltan a legkedvezőbb árat kapja. Ahogy az már a fentiekben említésre került, itt minden jármű kifogástalan állapotban van, azonban bármikor előfordulhat egy kisebb meghibásodás. Ilyen esetben ha nem sikerül megoldani a problémát, akkor csereautót biztosítanak az Ön számára a bérlés további részére. A sofőri szolgáltatás bármely jármű bérlése esetén igénybe vehető.

Látogasson el a www.greenautokolcsonzo.hu weboldalra és béreljen innen járművet. Hogyha bármilyen kérdése lenne, akkor hívja a a +36 30 229 4100-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@greenautokolcsonzo.hu email címre, és az itt dolgozók készséggel állnak a rendelkezésére és mindenben segítenek majd Önnek.