Válassza a magas szintű építés – tervezést!

Egy épület tervezése és annak felépítése, avagy a kivitelezés egy ingatlan megvalósításának két legfontosabb fázisa. Az építtetők általában a tervezést és az építést egymástól független szakaszként szokták kezelni. Ha ránk, azaz megbízható és elismert csapatunkra bízza a teljes folyamatot, biztos lehet benne, hogy jól jár. Mi a tervezés során a házat az Ön elképzeléseire szabjuk, amíg a kivitelezéshez a vállalkozók versenyéből a leginkább megfelelőket választjuk, és munkájukat végig koordináljuk.

[wp_ad_camp_1]

Tudnia kell, hogy az építés – tervezés folyamatában kifejezetten magas szintű szakmai szolgáltatást végzünk, hiszen célunk, hogy aki megtiszteli vállalatunkat a bizalmával, az tökéletesen elégedett is legyen. Az Épülettervezés és Építés Munkacsoport független, így nem fogadunk el jutalékot az építőanyag beszállítóktól úgy a tervezés, mint a kivitelezés során. Számunkra csak a kedvező ár és minőség együttese számít. Ha ránk bízza a munkát, akkor nem kell kellemetlen meglepetésektől sem tartania, hiszen a költségek és a minőség minden esetben a megbízó lehetőségeihez illeszkedik.

Építés - tervezés

Építés – tervezés

Az építés és tervezés során végig egy felelős kezében vannak a folyamatok, ami által később sem lesznek hiányzó munkaelemek, vagy váratlanul jelentkező, megoldásra váró problémák, amelyeket meg kell oldani. Hogy mindenki igényét maximálisan ki tudjuk szolgálni, személyes igényeket teljes egészében figyelembe vevő tervezési programmal dolgozunk. Mindig arra törekszünk természetesen, hogy megrendelőink számára a legjobb formatervet biztosítsuk optimális funkcióséma mellett.

Ha biztosra akar menni, ha olyan tervező és kivitelezés lebonyolító céget keres, aki végig Ön mellett áll, mi készséggel állunk rendelkezésére! Ha hozzánk fordul semmit sem kell tennie, csupán birtokba kell vennie az új létesítményt, illetve beköltözni az új házba. Mi levesszük a válláról a gondot! A részletek érdekében keresse fel honlapunkat, a http://tervezes-epites.hu oldalt!