Városlátogatás Európa gyöngyszemeiben

Nem kell a világ másik végébe utazni, hiszen az öreg kontinens is valóságos gyöngyszemeket tartalmaz, amiket meg kell ismerni. Európa fővárosai nem csak csodaszépek tele látnivalóval, hanem több száz, sőt több ezer éves múltra tekintenek vissza.

[wp_ad_camp_1]

Városlátogatások – A történelem szerelmesei számára számtalan lehetőség áll rendelkezésre, ahová el lehet utazni. Ilyen például az ókori romjairól híres Róma vagy Athén. Ezekben a városokban egymást érik az ókori látnivalók, gyakorlatilag mindenhonnan árad a történelem. A történelem szerelmesei számára kihagyhatatlan úticélok. Ha nem az ókori történelemben szeretne elmerülni, akkor a közelben Bécs is jó választás lehet, hiszen az Osztrák-Magyar Monarchia örökségei lépten-nyomon utolérhetők a városban. Bécs nagy előnye, hogy igazán közel van. Ráadásul igazán gyönyörű és számtalan látnivalóval rendelkezik. Akár családok számára is ideális célpont. A Schönbrunni kastélyt és az állatkertet semmiképp ne hagyja ki! Aki szereti a történelmet, annak kötelező program a kastély végig járása. Ezenkívül a kastély kertet sem érdemes kihagyni!

Természetesen nyugati szomszédunkon és a déli országokon kívül az északi városok is csodálatosak, ezeket is érdemes felkeresni, hiszen életre szóló élményeket és csodás látnivalókat lehet megtekinteni. Az Egyesült Királyság fővárosa, London népszerű turisztikai úti cél, ahol a régi, hagyományőrző épületek és a modernizmus egyszerre vannak jelen. A Westminsteri apátság és palota igazi építészeti műremekek, amiket kár volna kihagyni. Mindez igaz a Big Ben-re is, amit szintén előszeretettel keresnek fel a turisták. Kiváló utazási ajánlatokért és még több tippért érdemes ellátogatni az invia.hu weboldalra és lefoglalni saját városlátogató utazását!