Vermont állam látnivalói

Vermont egy olyan állam, amely valósággal felszólítja a fényképezésre. Az egész állam olyan, mint egy hatalmas képeslap, amely minden sarkon tele van festői szépséggel, történelmi épületekkel és városokkal, amelyeket az Egyesült Államok legszebbjeinek tartanak.

[wp_ad_camp_1]

Tavasszal és nyáron rengeteg fesztivál és szabadtéri tevékenység, például kemping és túrázási lehetőség van az ide látogatóknak. Amikor meghallja  Woodstock nevét, az első gondolata valószínűleg a híres zenei fesztivál lesz. Vermont viszont távol áll Woodstock-tól, a rock fesztiváltól. Ez egy csendes kis falu, amelyet furcsaként írnak le, viszont valójában elbűvölő. Ezt a képeslap kinézetű kis falu Amerika egyik legszebb kisvárosának tekinthető. Ez egy olyan hely, ahol pihenhetünk egy festői, vörös borítású hídon, meglátogathatunk egy cukor-juharfarmot, tiszta levegőt lélegezhetünk be , miközben a környező hegyekben túrázunk, és egyedi boltokban és galériákban is vásárolhatunk.

Vermont állam

Vermont állam

A Quechee-szurdok Vermont válasza a Grand Canyon-ra. Nem olyan nagy, mint az unokatestvére a távoli Nyugaton, ám csodálatos kilátásokat nyújt. 165 láb mélyen a Green Mountain az állam legmélyebb szurdokja. A szurdok jégcsapással jött létre 13.000 évvel ezelőtt. Az Ottauquechee folyó alján izgalmas vadvízi evezés folyik. A kevésbé kalandos utazók sétálhatnak a Mill Pond vízeséshez, amely 30 méterre található innen. A történelmi Quechee-szoros-híd összeköti a  folyó lábait. 1911-ben épült, és ez Vermont legrégebbi fennmaradt acél hídja. Manchester egy történelmi város, amely tökéletes a Zöld-hegység felfedezéséhez. Rengeteg bevásárló helye van, ideértve az üzletközpontokat is, amelyek New Yorkból és Connecticutból vonzzák ide az embereket. Ez a város az első jogellenesen elkövetett gyilkossági ítéletének otthona, és egy olyan esetet foglal magába, amelyet még ma is vizsgálnak.