Vermont állam látnivalói

Vermont egy olyan állam, amely valósággal felszólítja a fényképezésre. Az egész állam olyan, mint egy hatalmas képeslap, amely minden sarkon tele van festői szépséggel, történelmi épületekkel és városokkal, amelyeket az Egyesült Államok legszebbjeinek tartanak.

Tavasszal és nyáron rengeteg fesztivál és szabadtéri tevékenység, például kemping és túrázási lehetőség van az ide látogatóknak. Amikor meghallja  Woodstock nevét, az első gondolata valószínűleg a híres zenei fesztivál lesz. Vermont viszont távol áll Woodstock-tól, a rock fesztiváltól. Ez egy csendes kis falu, amelyet furcsaként írnak le, viszont valójában elbűvölő. Ezt a képeslap kinézetű kis falu Amerika egyik legszebb kisvárosának tekinthető. Ez egy olyan hely, ahol pihenhetünk egy festői, vörös borítású hídon, meglátogathatunk egy cukor-juharfarmot, tiszta levegőt lélegezhetünk be , miközben a környező hegyekben túrázunk, és egyedi boltokban és galériákban is vásárolhatunk.

Vermont állam

Vermont állam

A Quechee-szurdok Vermont válasza a Grand Canyon-ra. Nem olyan nagy, mint az unokatestvére a távoli Nyugaton, ám csodálatos kilátásokat nyújt. 165 láb mélyen a Green Mountain az állam legmélyebb szurdokja. A szurdok jégcsapással jött létre 13.000 évvel ezelőtt. Az Ottauquechee folyó alján izgalmas vadvízi evezés folyik. A kevésbé kalandos utazók sétálhatnak a Mill Pond vízeséshez, amely 30 méterre található innen. A történelmi Quechee-szoros-híd összeköti a  folyó lábait. 1911-ben épült, és ez Vermont legrégebbi fennmaradt acél hídja. Manchester egy történelmi város, amely tökéletes a Zöld-hegység felfedezéséhez. Rengeteg bevásárló helye van, ideértve az üzletközpontokat is, amelyek New Yorkból és Connecticutból vonzzák ide az embereket. Ez a város az első jogellenesen elkövetett gyilkossági ítéletének otthona, és egy olyan esetet foglal magába, amelyet még ma is vizsgálnak.