Vidám és olcsó csajos programok őszre

Válasszatok ki egy mesés helyet a városodban és piknikezzetek! A hely lehet tipikus kirándulóhely, park vagy akár még a saját kertetek is. A lényeg, hogy mindenki hozzon magával egy fogást, avagy a házigazda szerep közös lesz. Jó ötlet előre kitalálni egy témát, ami lehet például mediterrán ebéd, grillezett vacsora vagy épp csupa édesség menü. A finom ételek és a kellemes őszes hangulat feledteti, hogy a dolgos hétköznapokon nem jut egymásra sok idő.

[wp_ad_camp_1]

A koktélkeverő hétvége ugyancsak remek kikapcsolódás. Először is beszéld meg barátnőiddel, hogy álmodjanak meg egy olyan koktélt, ami teljesen passzol a személyiségükhöz, illetve az ízvilágukhoz, majd az előre megbeszélt időpontban jelenjenek meg nálad a recepttel és a hozzávalókkal. A koktél estnek persze több változata is létezik, hiszen lehet úgy is játszani, hogy mindenki tudja, melyik ital kinek a műve, de úgy is, hogy találgattok a készítőre.

Koktélkeverő hétvége

Koktélkeverő hétvége

A ruhacsere buli remek ötlet, ha van egy vagy több olyan fantasztikus ruhád, amihez már évek óta hozzá sem nyúltál. Lehet, hogy valamelyik barátnőd talán szívesen használná. Környezet- és még inkább pénztárcabarát megoldás, ha egymás között cserélgetitek a már megunt darabokat. Talán még olyanok darabok is akadnak a ruhatárakban, amelyeken még szerepel az árcédula is, így az adott ruhát új állapotában adhatod tovább barátnőidnek.

A fotóalbum – készítés nem csak szórakoztató, de általa évek múltán is emlékezni fogtok a legjobb pillanataitokra. Ha tehát az elmúlt évek pillanatképei a számítógépeden pihennek, esetleg már kiírtad őket egy CD-re, akkor itt az ideje, hogy személyesebbre vedd a figurát és barátnőiddel együtt egy mókás fotóalbumot készítsetek. A képeket nézegetve felidézhetitek a vidám pillanatokat és közben falatozhatott is finomságokat. A jó hangulat és a nevetés egyaránt garantált lesz ezen a hétvégén!