Wellness és pihenés

A szabadidős elfoglaltságok köre az utóbbi időben egyértelműen az élmény-jelleg irányában mutat változást. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő wellness szemléletmód hatására hazánkban gombamód elszaporodtak az élményfürdők, melyek a wellness szolgáltatások széles választékával várják a látogatókat. A legtöbb komplexumhoz szálloda is kapcsolódik, mely lehetővé teszi a hosszabb tartózkodást, ráadásul úgy, hogy ha kedve tartja, lepihenhet szobájában a szaunázás és az élményelemekkel gazdagított medencékben való fürdőzés között.

Hazánk rendkívül gazdag gyógyvizekben, és az elavult strandokat az utóbbi években igazán minőségi élményfürdőkké alakították át, melyek nem csak izgalmas csúszdákkal, jakuzzival és élménymedencékkel várják a víz és a fürdőzés szerelmeseit, hanem különféle egészségügyi és szépségápolási szolgáltatásokkal is. A sokak által kedvelt szauna nem csak keringési rendszerünket és egészségi állapotunkat tartja rendben, de nagymértékben hozzájárul a felesleges kilóktól való megszabaduláshoz is. Egy jó masszázs után pedig olyan kipihentnek érezheti magát a wellnesselő, hogy újult erővel képes belevetni magát a munkába.

Wellness és pihenés

Wellness és pihenés

Mielőtt úgy gondolná, hogy még egy hosszú hétvégét sem tudna finanszírozni ezeken a helyeken, érdemes tisztában lennie azzal, hogy a wellness szállodák folyamatosan akciós csomagajánlatokkal kedveskednek már meglévő, és jövőbeni vendégeiknek. Az esetek többségében nem csak a szállást kínálják olcsóbban, hanem a hozzá kapcsolódó egyes szolgáltatásokat is. Tehát a wellness olcsón is megoldható, csak tájékozódnia kell a területen fellelhető aktuális kedvezményekről.