2018 menyasszonyi ruha trendjei

Idén ősszel is, mint minden évben, bemutatták a jövő évi ruhatrendeket, és természetesen a menyasszonyi ruhák terén sem volt ez másképp. Jövőre nemcsak a hercegnős, bővebb típusú menyasszonyi ruhák lesznek előtérben, hanem divatba jönnek a szexibb fazonok is, valamint a csillogó, csipkés ruhák is trendik lesznek.

[wp_ad_camp_1]

2018-ban viszont már nemcsak a fehér és annak árnyalatai lesznek divatosak, ha menyasszonyi ruhákra kerül a sor, hanem előkerülnek majd a púderszínű ruhák is. Mindenkinek más az ízlése menyasszonyi ruhák terén, viszont megéri szétnézni a divatosabb darabok között is és nem csak a klasszikus ruhák közül válogatni, hiszen megtörténhet, hogy megakad valamin a szeme. A világos rózsaszín ruhák igen divatosak lesznek például, valamint más nude színű ruhák is divatba jönnek jövőre, ráadásul ezek a színek egy V-kivágással párosítva igazán vonzóak és szexik is lehetnek. 2018-ban a masnis ruhák is trendik lesznek. A masni megjelenhet a ruha hátulján, vagy akár az elején is, mindenképp egy igen elegáns hatást kölcsönöz a viselőjének. Az apró masnik nagyon aranyosak, viszont ha extrémebb hatásra vágyik, akkor válasszon egy nagyobb masnival rendelkező ruhát.

Menyasszonyi ruha 2018

Menyasszonyi ruha 2018

Ha ki szeretné hangsúlyozni a vállait vagy karjait, akkor 2018 lesz az ön éve, hiszen divatba jönnek a különálló ujjrészű ruhák, amik igen nőiesek, vonzóak és kifejezetten előnyösen mutatnak azokon a hölgyeken, akik kisebb mellekkel rendelkeznek. A lépcsőzetes és leomló szoknyarész is trendi lesz jövőre, ami nagyon jól mutat mozgás közben, és ha nem szeretne egyszerű ruhát, hanem valami izgalmasat és bohókásat, akkor érdemes elgondolkodni egy ilyen ruhán. Végül pedig, természetesen a hercegnős ruhák is divatosak lesznek jövőre, méghozzá a selyemből készült darabok, tehát ha a hagyományos vonalakat kedveli, akkor sem kell elkeserednie, bőven válogathat a hercegnős ruhák közül jövőre is.