2020-as esküvői dekor trendek

Minden esküvőnek megvan a saját színvilága és stílusa, és az ezzel kapcsolatos divat is minden évben megváltozik. Voltak rózsaszín korszakok, voltak fehér és voltak arany korszakok is amikor az esküvői dekorációra került a sor.

[wp_ad_camp_1]

Az egységes színrendszer nagyon fontos ahhoz, hogy minden szép legyen az esküvőn, tehát ha kiválasztott egy bizonyos színt, akkor minden téren maradjon annál a színnél és árnyalatainál. Most megtudhatja, hogy az idei évben melyek a legdivatosabb esküvői dekorációk. 2020-ban a legdivatosabb esküvői dekorációs szín kétségkívül a sárga lesz. A sárga a napot, a fényt és az életkedvet szimbolizálja, ráadásul frissességet sugároz az összes árnyalata. Ha a sárga dekort sárga virágcsokorral párosítja, akkor a tavasz melege fog visszatükröződni az egész esküvőről. A narancssárgás árnyalat is divatos lesz amit az esküvői dekort illeti, ami már egy merészebb és erősebb szín, de ezzel a színnel is elegáns és előkelő dekort lehet készíteni. A narancssárga színhez tökéletesen passzol majd egy olyan nyárias virágcsokor, amiben pipacs, tulipán és rózsa van. Ehhez a narancssárgás-pirosas kombinációhoz ráadásul igazán passzolni fog a piros menyecskeruha.

A babakék is trendi idén, ezért ha egy lágyabb dekorációt szeretne esküvőjére, akkor ezt a színt garantáltan nem fogja megbánni. A babakék volt Diana hercegnő kedvence is, tehát a babakék a múltban is igazán népszerű szín volt. Ha babakék dekorációt választ, akkor a vendégeknek a tisztaság és a gyengédség fog az eszükbe jutni. Az enyhe barnás szín már egy őszi trend lesz, de természetesen az év bármely szakaszában megállja majd a helyét, hiszen igazán elegáns de rusztikus és bohókás hatása is van. Ez a szín nemcsak nagyvárosi esküvőkön mutat majd jól, de kisebb, vidéki szertartásokon is.