3 szuper szeptemberi program, melyet nem szabad kihagyni!

III. Pezsgő és Champagne Kóstoló Fesztivál, Budapest. A rendezvény színhelye a Buddha-Bar Lougne, Klotild Palace. Az időpont: szeptember 5-8. A fesztiválon a legfinomabb pezsgők és zenék kavalkádja várja az érdeklődőket. A Buddha-Bar egyedülálló zenei világát este 22:00 órától a rezidens DJ kelti életre egy autentikus keleti és modern dallamokkal kialakított zenei egyveleggel varázslatos környezetben.

[wp_ad_camp_1]

A partira érdemes korábban érkezni, hiszen a a fesztivál kiállítói 16:00 és 22:00 között több, mint ötven, eltérő stílusokban, de magas minőségben készült pezsgővel várják az érdeklődőket. A magas minőségű magyar pezsgők és márkák között képviselteti magát a Dom Pérignon vagy például a Cristal is.

Csupa Nő, Budapest. Egy olyan innovatív rendezvényről van szó, ami a nőkről szól, a mindennapi élet hőseiről. A fesztivál szeptember 5-8-ig tart. A nők több fronton vívják napi csatáikat, hiszen helyt kell állniuk anyaként, kollégaként és feleségként is. Az egész Európában páratlan kiállítás és vásár hat fő tematika köré épül, melyek az életstílus-átalakítás, a gasztronómia, az egészség, az otthonteremtés, a család és a különleges női lélek. A rendezvény célja, hogy egy komplex világot tárjon fel a hölgyek előtt, hogy életük kihívásaira sikeres válaszokat adhassanak és megkapják azt a törődést, ami jár nekik. Az érdeklődőket rengeteg program, kiállító és élmény várja.

Szeptemberi fesztivál hangulat

Szeptemberi fesztivál hangulat

Ízek Korok Hangulatok, Esztergom. Az Ízek Korok Hangulatok kulturális és gasztronómiai fesztivál Esztergomban szeptember 6-8-a között várja az érdeklődőket. A királyváros legpatinásabb utcái, a varázslatos hangulattal bíró Kis-Duna sétány pár napra átalakul, hogy visszarepítse a látogatókat a múltba, avagy a XIII.–XV. századi középkori Magyarországra. A rendezvényen találkozhatunk lovagokkal, énekmondókkal, regősökkel és igricekkel is, ám természetesen a gasztronómia sem hiányozhat és a vásári forgatag.