A 2019-es téli divat színei

Az tél beköszöntével a minket körbe vevő természet szinte teljesen megváltozik, majd mi is a természethez hangolódva lecseréljük a nyári ruhadarabjainkat és a télre készülünk fel. Azoknál, akiket kicsit jobban érdekli a divat már megfigyelhették, hogy tavasszal a tavaszi virágok színei köszönnek vissza a ruhákon is, míg ősszel a lehulló és megsárgult falevelek színei a jellemzőek.

[wp_ad_camp_1]

Ez az idei évben sem lesz másként. Minden évben megvannak a legjellemzőbb színek és az örök klasszikus, amely nem más, mint a fekete és a fehér. Azok, akik igazán trendik szeretnének lenni az idei évben is, ajánljuk figyelmébe a föld színeket, azok közül is az okkersárgát. Ez egy igazán élénk szín, és ha szeretjük a feltűnő darabokat, akkor nem csak a kiegészítőinket válogatjuk ilyen színben, hanem pl. a kabátunkat is. Ám, ha kevésbé szeretnénk felhívni magunkra a figyelmet, akkor jó választás lehet egy táska, kalap vagy esetleg egy felső. A következő nagy kedvenc szín a fűszeres alma néven vált ismerté, amely valójában egy bordós árnyalat.

Ez az árnyalat már korábban is fellelhető volt a divatiparban, de meglepően a tavaszi kollekciókban is, mivel sokkal inkább őszies, mint tavaszias árnyalatról beszélhetünk. Kicsit rozsdás, kicsit barnás, egy igazán különleges színnek nevezhető. A piros egy nagyon hangsúlyos szín, amely melegséget áraszt. Talán pont ezért bizonyul jó választásnak egy hideg őszes napon. Viszont most nem a hagyományos pirosról beszélünk, sokkal inkább egy újonnan megfogalmazott árnyalatáról, amely nem más, mint a cseresznyeparadicsom. Érdemes lecsapni pár alapdarabra, hiszen a kollekcióban is biztosan jelen lesz ez a különleges és új szín. Nagyon jó választás lehet, hiszen energiát kölcsönözz, erőt, illetve magabiztosságot a viselőjének.