A karácsonyi fények

Karácsonyi fények és fényfüzérek nélkül nem is lenne igazi a Karácsony, ráadásul ezek a hangulatos fények nemcsak karácsonykor világítják be az egész lakást, hiszen vannak olyanok, akik egész évben szeretik otthonukban tudni a karácsonyt. Vannak, akik csak egy-egy szobát szeretnek fénybe borítani, mások pedig kívülről szokták feldíszíteni a házat, hiszen az is nagyon hangulatosan mutat, ha egy ház fénybe borul.

[wp_ad_camp_1]

Azok, akik rendelkeznek kandallóval, Karácsonykor garantáltan kidíszítik különböző fényfüzérekkel azt, ráadásul ha még feltesz egy-két karácsonyi dekorációt a fényfüzér mellé, akkor igazán hangulatossá varázsolja a nappalit. Vannak, akik a minimalista stílust követik, és csak fehér színű fényfüzérekkel díszítik ki a lakást, ami önmagában is gyönyörű, tehát ha nem szereti a túlzott csillogást, akkor nem kell más díszeket használni, a karácsonyi hangulatot ezek a fények is tökéletesen meghozzák majd. Fényfüzérekből akár képkeretet is készíthet, vagy a már meglévő keretei köré tehet akár több színben pompázó füzéreket, hiszen ezek nagyon feldobják a fali képeket.

Ha kedveli az égősorokat, akkor máshogyan is felhasználhatja őket, például beleteheti őket egy borkánba, és ez úgy fog kinézni, mintha a borkán tele lenne szentjánosbogárral. Ezek az égős borkánok igazán ünnepi hangulatot varázsolnak majd az egész lakásba. A gyertyagyújtás is meghozhatja az ünnepet a lakásba, és manapság már rengeteg karácsonyi illattal rendelkező gyertyát lehet kapni, van például fahéj illatú, fenyő illatú és mézeskalács illatú is, amik nemcsak a kinézetük miatt karácsonyi hangulatúak, hanem az illatuk miatt is. Ezeken kívül különböző karácsonyi díszeket, például gömböket és egyéb karácsonyi dekorációs elemeket is bátran fel lehet használni arra, hogy korábban megérkezzen az ünnep.