A legjobb elektromos autók 2020-ban

A piacon a legjobb elektromos autó a Tesla Model 3. A hajtómű-technológia, az infotainment technológia és a félig autonóm vezetési funkciók szempontjából megelőzi a versenytársakat. A Tesla végre megoldotta az autó gyártási szakaszának korai szakaszában tapasztalt minőségi problémákat, így viszonylag egy strapabíró autóról van szó.

[wp_ad_camp_1]

Miért érdemes ezt választani? Ez egyszerűen a legjobb elektromos jármű ami létezik. Kinek gyártották? Azoknak, akik hajlandóak kibővíteni a látókörüket és megtapasztalni a szállítás jövőjét. A legizgalmasabb jármű a piacon nem egy millió dolláros szuperautó, nem egy széles kisteherautó vagy hét utasos SUV. Ez a jármű, amelyre az egész világ  kíváncsi, egy teljesen elektromos szedán, amelyet egy kis Tesla nevű autógyártó készít. A Chevrolet Bolt EV-t is meg kell említeni. Miért vásárolná meg ezt? Ez az első megfizethető elektromos autó, amely méltó egy közúti utazáshoz. A Bolt EV tökéletes hozzáférhetőség, használhatóság és szórakozás keveréke. Az elektromos autók piacán évek óta az autóvezetőknek a nagy választékot vagy a megfizethető árat kellett választaniuk. A viszonylag megfizethető EV-k, mint például az eredeti Nissan Leaf, 30.000 dollár alatt vásárolhatók meg, de kb. 80 mérföld után újra kell tölteni, ami a legjobb esetben is kellemetlen.

Tesla Model S

Tesla Model S

A spektrum másik végén az olyan luxus EV-k, mint a Tesla Model S, 300 mérföldet tehetnek meg a töltések között, ám árcímkéjük a legtöbb ember számára irreális opcióvá tette őket. Ott van még a Nissan Leaf is. Miért kellene ezt megvenni? A Nissan Leaf a piacon az egyik egyetlen lekerekített elektromos autó. Megfizethető, és azonnal elérhető az egész országban. Kinek szól? Öko-tudatos ingázóknak. A Nissan 2010-ben mutatta be az eredeti Leafet. Az UFO-stílusú ferdehátú a 21. század első megfizethető, tömegpiaci elektromos autója volt.