A legjobb hazai wellness szállók, a legjobb úti célok

Lotus Therme & Spa: Ha Hévízre gondolunk, akkor már már eleve a gyógyfürdők jutnak eszünkbe. Ez persze nem is csoda, ugyanis a város már régóta erről a nevezetességről híres. A Lotus Therme & Spa a tó gyógyító forrásvízét kihasználva teremtette meg mesésen szép, kényeztető medencéit. Az öt csillaggal bíró szálloda a pihenni és gyógyulni vágyókat egyaránt várja a legkülönfélébb kényeztető pakolásokkal, masszázsokkal, szaunákkal, sóbarlangokkal és sok más egyéb wellness élménnyel.

[wp_ad_camp_1]

Spirit Hotel Thermal Spa: A rendkívüli Spirit Hotel valóban méltó az öt csillagjához, hiszen kategóriájában az ország egyik legjobb szállodájaként tartják számon. A tervezése során igazán extra építészeti megoldásokat alkalmaztak a tervező építészmérnökök, így nem csak az egyediség, hanem a luxus is várja a szállóba érkezőket, melynek van saját gyógyvízforrása, 22 medencéje és egy komplett szaunavilág, ahol mindenki megtalálhatja azt, amire vágyik.

Velence Resort & Spa

Velence Resort & Spa

Velence Resort & Spa: Az ugyancsak kiváló Velence Resort & Spa gondolt azokra, akik pihenni, és azokra is akik inkább szórakozni szeretnének a kikapcsolódásra szánt napok során. Adott a több tópanorámás medence és az elmaradhatatlan jakuzzi, továbbá a gyógyvizes fürdő, ami biztosítja a teljes kikapcsolódást. A kisebbek a gyermek- vagy élménymedencében élvezhetik a pihenést, kihasználhatják a legkülönfélébb lehetőségeket. A felnőttek számára elérhetőek a kényeztető kezelések, amíg a csemetéket korukhoz illő szolgáltatások sokaságával várják.

Kék Duna Wellness Hotel: Ez a nagyszerű szálló Ráckevén található. Olyan wellness hotelről beszélünk, mely szobáinak jelentős része varázslatos Duna parti panorámával bír. Külső- és belső medence is található a szállodában, méghozzá a legkülönfélébb látványelemekkel, sőt vízi bárral. A szolgáltatások igen széles körűek, így van sókamra, gőzfürdő, teabár, jakuzzi, szauna, tepidárium és sok más is.