A legjobb Huawei telefonok

2018-ig a Huawei telefonok nem voltak olyan közismertek szülőhazájukon kívül. A kiváló P20 Pro prémium kivitelű és elképesztően jó hármas fényképezőgépeknek köszönhetően a vállalat viharos bukása után hirtelen a Huawei okostelefon-gyártó globális szinten elismert lett.

[wp_ad_camp_1]

A közelmúltbeli amerikai kereskedelmi tilalom viszont azt jelenti, hogy a Huawei nem működik együtt a Google-lal, így minden új telefonja – beleértve a prémium Mate 30 Pro-t – nem működik a Google alkalmazásaival és szolgáltatásaival. A Huawei P30 Pro a legjobb Huawei telefon, amelyet most megvásárolhat. Ez a legjobb telefon, amelyet fényképek készítésére lehet használni, hiszen megdöbbentően jó ötszörös és tízszeres zoommal rendelkezik, valamint egy digitális ötvenszeres zoommal, amely őrülten közel hozza a távolban lévő objektumokhoz. Gyenge fényviszonyok mellett szintén csúcsminőségű képeket lehet vele készíteni.

Huawei telefonok

Huawei telefonok

A Huawei P30 kisebb képernyővel rendelkezik, mint a P30 Pro, és csak három hátsó kamerával valamint a maximális harmincszoros zoommal rendelkezik, de ez még mindig az egyik legjobb Huawei telefon. A 6,1 hüvelykes kijelzővel a P30 egy kicsit könnyebben kezelhető és könnyebben elfér a kezében, mint a nagyobb testvére, de a képernyője Full HD+ és rengeteg színárnyalata van. A Huawei P30 akkumulátorának kiváló élettartama van, és a telefon gyakran másfél napot is elbír egyetlen töltéssel. A Huawei P20 Pro kiváló kialakítású, fém kerettel és üveg hátuljával, amely opcionális színátmenettel rendelkezik, vagyis a tetején lilával kezdődik, majd átmegy teljesen türkiz árnyalat felé. Mint minden jó telefon, a Huawei P20 Pro arcfelismeréssel, ujjlenyomat-leolvasóval és sok RAM-mal is rendelkezik. Bármelyiket is rendeli meg ezek közül, mindegyik garantáltan prémium minőséget biztosít.