A legjobb otthoni tervező szoftver

A piacon lévő otthoni tervező szoftverek rengetegével még az a lakástulajdonos is megalkothatja álmait, aki távol tartja magát a tervezéstől.

[wp_ad_camp_1]

Míg csak szakembereknek vagy technikai tudással rendelkező háztulajdonosoknak kell az alapoktól kezdve valóban megtervezniük saját otthonukat, számos olyan program, alkalmazás és szolgáltatás létezik, amelyek legalább a felhasználók számára segítséget nyújtanak tervezési ötleteik kommunikálásában. Az alaprajzoktól a bútorok elrendezéséig ezek a legjobb lakberendezési szoftver-opciók segíthetnek valóra váltani egy álomotthont. Virtual Architect Ultimate Home Design: ez a szoftver mindent megtesz amire szüksége van, kezdve az épülettervek konceptualizálásától a belső frissítési sémákig. Könnyű navigálni és használni is. A Virtual Architect Ultimate Home Design With Landscaping and Decks 10 mindent megcsinál. Ez a jóhiszemű otthontervezési szoftver segíthet a felhasználóknak – a tapasztalt profiktól az újoncokig – alulról felfelé tervezni álmaik otthonát, felújítani és felfrissíteni belső terüket, sőt otthonukat energiahatékonyabbá tenni.

A szoftver legújabb iterációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját fotóikat importálják az új projektek kiindulópontjaként, vagy válasszanak egy maroknyi testreszabható alaprajz közül. Innentől kezdve a program beépített varázslójának irányításával könnyen megtervezhető otthona az ablakok, ajtók, építészeti elemek, sőt névmárkás festékek, bútorok és dekorációk katalógusából. A program a lakástervezés alap részével is foglalkozik, és segíthet az elektromos tervekben, valamint a HVAC és a vízvezeték tervezésében. Hasznos módon a Virtual Architect Ultimate Home Design 3D megjelenítéseket hoz létre a 2D megjelenítések mellett, megkönnyítve ezzel a projekt vizualizálását.