A legjobb Spa fürdők a világ minden tájáról

Semmi sem hasonlítható ahhoz, mint amikor élvezi a pihenést az egyik legnépszerűbb gyógyszállodában vagy spa fürdőben, és kényeztető ápolás, áztatás, pakolás, masszázs és arckezelés részese lehet. Itt található egy lista az egyes kontinensek vitathatatlanul legjobb fürdőhelyeiről – így bárhol is találja magát, biztosan várja majd a kényeztetés.

[wp_ad_camp_1]

A Stoke Park Európa egyik legjobb gyógyfürdőjének lett minősítve, és még mindig az Egyesült Királyság első tíz helyezettje közé tartozó luxusszálloda, amely közel 400 hektáros parkban és történelmi kerten található. Az általa kínált kényeztető kezelések és a kiváló felszereltség mellett ez minden bizonnyal az Egyesült Királyság egyik legjobb wellness-szállodája. Pihenjen az öt méteres trópusi átriumban, nyugtassa meg magát a hidromasszázs jakuzziban, vagy lazítson az olasz márványból készült gyönyörű gőzfürdőben. Az amerikai virginiai Colonial Williamsburg gyógyfürdője egészen különleges. A vidéki kastélyban a kezelések magukban foglalják a 17. századi indiai egészségügyi gyakorlatok értelmezését, miközben támogatják a gyarmati Williamsburg Alapítványt, amely a történelmi főváros megőrzését szolgálja.

Ha a Dominikai Köztársaságban található Casa de Campo-ban, az amerikai Cygalle gyógyfürdőben tartózkodik, új értelmet nyer a „holisztikus” kifejezés – a kertek a helyszínen biztosítják a testkezelésekhez használt összetevőket és termékeket, amelyeket közvetlenül az alkalmazás előtt készítenek, a kezelések elvégezhetők kint a tengerparton magán pavilonokban és minden masszőrt a világhírű Leslie Bruder képez. A díjnyertes Pepper Mineral Springs Retreat Ausztrália egyik legelismertebb gyógyüdülőhelye. Ebben a vidéki menedékházban megtapasztalhatja a déli félteke egyetlen levendula-infúziós bazaltköves szaunáját, vagy kényeztesse magát a Pevonia Botanica különleges kezelésével, és fogyasszon el egy teát csendes és idilli környezetben.