A legjobb tennivalók Wilmingtonban

Számos érdekes történelmi turisztikai látványosságnak, csodálatos múzeumoknak és gyönyörű kerteknek ad otthont Wilmington, számos gyönyörű tengerpart is a közelben fekszik. Wilmington remek hely a látogatásra. Észak-Karolina állam délkeleti részén található a csinos kikötőváros a Cape Fear folyó partján, az Atlanti-óceán szárazföldjén.

[wp_ad_camp_1]

A városközponttól délre található a kiváló Cameron Művészeti Múzeum, amely számos érdekes kiállításnak és művészeti gyűjteménynek ad otthont. A látogatók számára megdöbbentő műalkotásokkal büszkélkedhet, és számos közösségi ismeretterjesztő programot kínál. Az eredetileg 1962-ben, Wilmington belvárosában alapított múzeum végül kinőtte a terét, és átköltözött jelenlegi helyére, ahol művészeti oktatási központ és szabadtéri kiállítási helyiség is egyben. A számos galéria és kiállítóhely mellett az egyetemnek több kedves tanösvénye van ami jó a felfedezéséhez, és ezek mentén néhány kiváló szobor is megtekinthető.

Nagyon békés és festői hely, az Új-Hannover megyei arborétum Wilmington keleti részén, nem messze az Atlanti-óceántól. Hatalmas területen terül el, közvetlenül a gyönyörű Bradley Creek és az azonos nevű csodálatos kikötő mellett. Az 1989-es megnyitás óta a vonzó arborétum folyamatosan növekedett; most 33 gyönyörű kert áll rendelkezésre, ahol sétálhat. Míg néhány csodaszép rész fantasztikus virágágyásoknak és csinos növényeknek ad otthont, mások japánkerteket is kínálnak. Wilmingtontól délre, mindössze 20 perces autóútra található Kure Beach furcsa közössége. Csodálatos fehér homokos tengerpartja és nyugodt életmódja miatt nagyon népszerű a nyári hónapokban Észak-Karolina Pleasure Island szigete. Noha a napsütötte homok és a rengeteg vízi sport a fő oka annak, hogy a legtöbb ember felkeresi, a bájos tengerparti üdülőváros szórakoztató és családbarát látnivalókkal is rendelkezik.