A legújabb hőszigetelő, avagy a hőszigetelő kerámiafesték!

A folyamatosan emelkedő energiaárak miatt egyre többen törekednek a fűtési költségek drasztikus csökkenésére. Mindehhez nagyban hozzájárulhat a tartósan penészmentes felületet eredményező Protektor hőszigetelő, ami a legújabb kültéri kerámiabevonat. A modern hőszigetelésben, és energia-megtakarításban, valamint a penészmentes felület kialakításában egyaránt sikeresen alkalmazható a kültéri hőszigetelő bevonat.

[wp_ad_camp_1]

A bevonat teljesen egyedülálló megoldást kínál. A legújabb hőszigetelő bevonat nemcsak külsőleg tud javítani az épületen, ugyanis azáltal, hogy hosszantartó védelmet nyújt, hozzájárul a ház energia-felhasználásának a csökkenéséhez is. Az eddigi felhasználói visszajelzések szerint akár harminc százalékos energiamegtakarítás is elérhető. Ha belegondolunk, hogy mindez egyszerű átfestéssel lehet megoldható, akkor még vonzóbb a megoldás.

Hőszigetelő kerámiafesték

Hőszigetelő kerámiafesték

A páratlan Protektor hőszigetelő bevonat a felületre való felhordás után azonnal, a napsugárzás és a meleg levegő által, hatékony vízlepergető rendszerré alakul. A falban megtalálható felesleges nedvesség a bevonat szárító hatásának köszönhetően hatékonyan eltávozik, így nem kell a penészedéstől tartani. A keverékben lévő rendkívül ellenállóképes szigetelő gömböcskék a hőmérséklet változás mozgásai során képesek a felülettel együtt mozogni. Ezáltal professzionális módon gátolják a víz beszivárgását.

A kerámiafesték jelentősen tudja csökkenteni a repedések előfordulását is, ugyanis a hővédelem minimalizálja az épületelemek hőtágulásból eredő mozgását. A festékréteg mindemellett ellenáll a káros környezeti hatásoknak is. Mindez a rugalmassággal együtt meggátolja az elöregedésből, illetve a szétmállásból származó repedésképződést. A legjobb az egészben, hogy a festékek úgy lettek kifejlesztve, hogy a pozitív tulajdonságaik évekig megmaradjanak.