A méregtelenítés hatásai

A méregtelenítésnek köszönhetően hatékonyabbá válik az elfogyasztott táplálékok feldolgozása és ennek köszönhetően az anyagcsere-folyamatok kiegyensúlyozottak lesznek. Ezáltal nem csak immunrendszerünk lesz ellenállóbb, hanem szervezetünk regenerálódó képessége is javulni fog. Szervezetünk méregtelenítése gátat szab a bennünk található káros algák, gombák, baktériumok és mikroorganizmusok elszaporodásának, ezáltal pedig a savas környezet létrejöttének. SuperGreens készítmények fogyasztásával és lúgosító étrendre való átállással nem csak savraktárainkat számolhatjuk fel, hanem belső szerveink megtisztításáról is gondoskodunk.

[wp_ad_camp_1]

A méregtelenítés során figyelnünk kell a fokozott ásványi anyag bevitelre is, hiszen a méreganyagok és savak ezekhez kötődve tudnak csak kiürülni szervezetünkből. A SuperGreens termékek több, mint 125 természetes vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy szervezetünk mihamarabb visszanyerje erőnlétét és vitalitását. Testünk erős immunrendszerrel, szép bőrrel, egészséges anyagcserével és formás alakkal fogja meghálálni a rendszeres gondoskodást. A szervezet kitisztulásával megszűnnek végtagfájdalmaink és tisztul gondolkodásmódunk is. Tapasztalja meg Ön is ezt a nagyszerű érzést!

Az Innerlight termékcsalád talán legfontosabb és legnépszerűbb készítményei, a méregtelenítő hatású SuperGreens porok és SuperGreens kapszulák, valamint a hozzájuk tartozó LL Prime pH cseppek. Hogy mire jók ezek a termékek? Azt fontos előre tisztázni, hogy egyik sem csodaszer, tehát ne várjuk tőlük azt, hogy csupán a fogyasztásuk elegendő lesz ahhoz, hogy hirtelen megszabaduljunk a ránk rakódott súlyfeleslegtől vagy a kialakult betegségeinktől.

Méregtelenítés

Méregtelenítés

A Dr. Young által kifejlesztett SuperGreens termékek étrend-kiegészítők, amelyek hozzájárulnak a szervezet egészséges méregtelenítéséhez, nem pedig gyógyszerek vagy fogyasztószerek. A gyógyuláshoz és a fogyáshoz helytelen életmódunkon és étkezési szokásainkon is módosítani kell!

Csak úgy érhetünk el valódi eredményeket, ha valóban készek vagyunk változtatni, és betartjuk Dr. Young méregtelenítési tanácsait. Ha ez meg van, a SuperGreens készítményeket fogyasztásával garantált lesz a siker! A változást azonban ne reméljük egyik napról a másikra! Elengedhetetlenül fontos a rendszeres méregtelenítés, hiszen a savak jelenléte a szervezetünkben állandó. Ez azért van, mert nem csak az anyagcsere-folyamatok által termelődnek újra, hanem élelmiszereink is magukban hordozzák őket. Ennek a fajta sejtszintű méregtelenítésnek és a lúgosító étrendre való átállásnak köszönhetően a savak nem lesznek képesek lerakódni zsírszöveteinkben, hanem salakanyag formájában távoznak szervezetünkből. A SuperGreens készítmények fogyasztásának kezdeti szakaszában sokan felismerhetik magukon a méregtelenítés tüneteit. Ez megnyilvánulhat ízületi fájdalmakban, fejfájásban vagy az influenzához hasonló tünetekben. A méregtelenítés gyakori velejárója a fokozott széklet és vizeletürítés, de ezek a tünetek maximum az első hetekben jelentkezhetnek.