A randizás fogalma

Sokaknak ismerős lehet az érzés, amikor egy olyan személlyel készülnek találkozni, aki több mint barát, ezért izgulnak kicsit a találka előtt, és azt szeretnék, hogy minden a legnagyobb rendben menjen majd.

[wp_ad_camp_1]

A randi, randevú a francia randez-vous szóból származik és találkozót, megbeszélt időpontot jelent. Sajnos minden nem lehet tökéletes és nem mehet minden zökkenő és stresszmentesen, ezért bizony az emberek általában izgulnak egy randi előtt. Ez azért is van, mert egy randi általában egy olyan személlyel való találkozást jelent, akit egyáltalán, vagy csak alig ismerünk. Emiatt rengeteg kérdés fogalmazódik meg bennünk a másik személlyel kapcsolatosan és ettől feszültek leszünk. Egy randi a partnerek általában sokkal figyelmesebbek, nem engedik el olyan könnyen magukat, hiszen ilyenkor mindenki úgymond a legjobb arcát szeretné mutatni. Ez nem azt jelenti, hogy félrevezetjük a másikat, csak figyelünk arra, hogy az esetleges rossz tulajdonságainkat kicsit elrejtsük.

Randi

Randi

Egy randi, amúgy is arról szól, hogy jól érezze magát két ember, miközben kezdik megismerni egymást. Fontos, hogy a közös találkozás alatt oda figyeljünk a másikra, mosolyogjunk, éreztessük a partnerrel, hogy fontos számunkra, de ez mind magától jön majd, ha valóban érdeklődünk és vonzódunk a partnerünk iránt. Fontos az is, hogy ne legyünk nagyon stresszesek, ne görcsöljünk mindenen és amennyire csak lehet viselkedjünk természetesen, és legyünk önmagunk, hiszen ha egy kapcsolat alakul ki belőle, akkor előbb utóbb úgyis minden kiderül. Minden randi más és más, hiszen más az ízlésünk, más dolgokat szeretünk, mások az igényeink. Sokan mennek el vacsorázni, sétálni, múzeumba, megnézni a moziban egy filmet, stb. Vannak, akik kirándulni hívják partnerüket, vagy esetleg kitalálnak valami extrém dolgot, hogy minél emlékezetesebbé tegyék az első találkát.