A Samsung óriástelefon bemutatkozik

Ma már a legtöbb mobil tulajdonos rendelkezik vagy rendelkezett okos telefonnal. Voltak olyanok, akiknek igen megtetszett, és azóta is kivehetetlen a zsebükből, de voltak olyan vásárlók is, akik maradtak a hagyományosabb változatoknál. A Samsung legújabb óriásképernyős telefonja 2012. augusztus 29-én debütál, hiszen ekkor fogják bemutatni a Galaxy Note legújabb változatát.

[wp_ad_camp_1]

Ez az okostelefon típus méretei miatt akár egy táblagéppel is felér, így csak azok válasszák, akik hajlandóak egy táblagéppel a fülükön telefonálni. A berlini bemutatót már nagyon sokan várják a dél-koreai gyártótól, hiszen az okostelefon a piacon elérhető legnagyobb méretű lesz, ezáltal kimondhatjuk, hogy egy teljesen új modell fog bemutatkozni Berlinben. A pletykák szerint ez a modell már 5,5 colos lesz, ezáltal pontosan 0,2 collal előzi meg korábban piacra dobott társait. Gyorsabb processzorral, igen jó minőségű digitális kamerával és Android operációs rendszerrel hozzák majd forgalomba a legmagasabb vevői igényeket is kielégítve.

Samsung okostelefon

Samsung okostelefon

Akinek van szabadideje, vagy éppen szabadságát tölti augusztusban, Berlinben, érdemes lesz kilátogatnia erre a bemutatóra, hiszen elsőként talán még a kezében is tarthatja az új okostelefont. A pletykák szerint várható, hogy még nagyobb okostelefonok is ellepik majd a piacot, bár nem igazán tiszta senki előtt sem, hogy azokkal a méretekkel beszélhetünk-e egyáltalán még telefonról. Az okostelefonok kedvelői talán maguk sem hiszik majd el, hogy az újonnan bemutatott Samsung óriástelefonnál is létezhet még nagyobb modell is!