Ablakcsere garanciával

Egy idő után minden ház, lakás esetében eljön az idő, hogy megtörténjen a nyílászárók cseréje. A cserét nem érdemes hosszan halogatni, ugyanis ha már nagyon régiek az ablakok és nem megfelelően funkcionálnak, az számos problémával jár.

Ablakcsere esetén azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a BB AJTO-ABLAK Kft munkatársaival és kérjen kedvezményes árajánlatot! A felmérés, szaktanácsadás teljes mértékben díjtalan. A szakemberek segítenek abban, hogy biztosan jó döntést hozzon és kiválassza a megfelelő nyílászárót! Ha már ablakcserére kerül sor, akkor érdemes minőségi nyílászárót választani, annak érdekében, hogy hosszútávon is megérje. Az ablakcsere egyrészt történhet tokba való beépítéssel, ami azt jelenti, hogy az ablakcsere folyamata nem jár bontással. A tokba építés abban az esetben lehet megoldás, ha a régi ablak felett beépített tokos redőny található és azt a megrendelő nem szeretné kicserélni. Ennek a módszernek a hátránya, hogy a végeredmény nem jelent tökéletes hőszigetelést. A másik módszer során bontásra kerül sor.

A szakemberek kibontják a régi tokot a falból és beépítik az új ablakot. Ezt követően kőműves munkával megtörténik az eredeti állapot visszaállítása. Ezáltal a megvásárolt hőszigetelő ablak teljes mértékben megtartja a hőt. Nagyon fontos, hogy az ablakcserét szakember végezze el, ugyanis a nem megfelelő beépítés rengeteg kárt okoz, ráadásul kidobott pénz lesz az ablakon. A BB AJTO-ABLAK Kft nem csupán nyílászárókat értékesít, hanem teljes körű szolgáltatást is nyújt igény esetén. Ezek a szolgáltatások többek közt az ingyenes felmérés és szaktanácsadás, árajánlat készítés, az ablakok kiszállítása és cseréje, a beépítés utáni kőműves munkák, valamint a törmelék elszállítás. Bővebb információkat a bb-ablak.hu weboldalon talál!