Amazon Kindle Oasis áttekintés

Ha prémium ereadert keres, akkor szinte biztos, hogy az Amazon Kindle Oasis lesz az ön számára a legmegfelelőbb, ezért most megtudhatja róla a legfontosabb információkat.

[wp_ad_camp_1]

A Kindle Oasis termékcsalád az Amazon csúcskategóriás gépeit jelentik, míg az Amazon Kindle a legolcsóbb eszköz egy alapképernyőjével, korlátozott tárhelyével és kevés funkciójával, a Kindle Paperwhite pedig feldobja a képernyő felbontását és tárhelyét amihez hozzáadtak néhány trükköt. Most az Amazon kiadta az Oasis továbbfejlesztett változatát, néhány fontos új funkcióval kiegészítve. A megjelenítési funkciókkal, köztük az alkalmazkodó fényerővel, lenyűgöző háttérvilágítással, és ebben a legújabb modellben a szem megterhelésének csökkentésére szolgáló melegség beállítással, a Kindle Oasis termékcsalád olyan embereknek szól, akik a lehető legjobb olvasási élményre vágynak, megfelelő áron. De vajon igazolható-e ez az árcímke egy olyan készülék esetében, amely viszonylag kevéssel haladja meg a Kindle Paperwhite-t?

Az Amazon Kindle Oasis (2019) nem követi a legtöbb mini-táblagépet, vagyis a készülék egyik fele vastagabb, mint a másik, ami hátulról egy „gerincet” ad neki, hogy könnyebben tarthassa (elméletileg). A gyakorlatban azt találtuk, hogy a gerinc nem volt elég vastag ahhoz, hogy kényelmes tartást tudjon nyújtani – 8,4 mm vastagságú, ami nem nyújt elég mély gerincet ahhoz, hogy valóban kényelmes legyen. Egy kicsit nehezen tartottuk a Kindle Oasis-t, ha csak ezt a gerincet használtuk, ezért nem javasoljuk, attól függően, hogy milyen helyzetben szeretne olvasni. A Kindle Oasis (2019) egyéb méretei 159×141 mm, tehát nem lenne nagy egy táblagéphez képest, de a kijelzője nagyobb, mint a többi Kindle-é. A készülék egyik „prémium” jellemzője a fémszerkezet, amelyet más Kindle-termékben nem található meg.