Automata üzemeltetés – a kényelem jegyében

A különböző étel-, és ital automaták egyre nagyobb teret hódítanak maguknak. Mivel működtetésük nem igényel egy külön személyzetet, nem csoda, hogy a vasútállomásokon, kórházakban, várótermekben és egyéb forgalmas helyeken is üzembe helyezik őket.

Az érdeklődők az automata üzemeltetés és az automata bérlés lehetőségei közül választhatnak az automatichungary.hu oldalon. A kettő között igen számottevő a különbség, hisz míg utóbbinál minden teher a bérlő vállát nyomja, előbbi esetén a vállalkozás látja el az automata üzemeltetésével járó feladatokat. A feladatok között szerepel a feltöltés, a karbantartás, a tisztítás, szervizelés. Aki automata üzemeltetés helyett bérlést választ, annak számolnia kell az említett feladatokkal, valamint a bejelentési kötelezettségeknek is eleget kell tennie.

Az automata üzemeltetés határozottan kényelmesebb megoldás! A szolgáltatást igénylőknek arra is van lehetőségük, hogy kiválasszák érme, bankkártya, plasztik kártya vagy dolgozói kártya legyen az elfogadott fizetési eszköz. Az érdeklődők az automatichungary.hu oldalon elolvashatják a további részleteket az automata üzemeltetésről, valamint arról, hogy milyen típusú automatákkal foglalkozik a cég. A szolgáltatás igénylése nem bonyolult folyamat, már online elindítható, s egy helyszíni szemlét követően elkészülhet az ajánlat, majd a Szolgáltatói szerződés.

Az automaták üzembe helyezéséhez nincs szükség különleges dologra, csupán megfelelő méretű helyszínre, áramforrásra és automata típustól függően víz csatlakozási lehetőségre. További tudnivalókért érdemes átolvasni a Hasznos információk menüpontban található kérdéseket, válaszokat! Válasszák ki az automatichungary.hu csapatának legszimpatikusabb automatáját, kérjenek ajánlatot és élvezzék a széles étel és italkínálatot!