Az esküvő megszervezése határidő napló segítségével

Az esküvő megszervezése komoly feladat minden pár számára, viszont semmiképp sem megoldhatatlan dolog. A szervezés türelmet és pontosságot igényel, ezért fontos a forgatókönyv, valamint a költségvetési terv készítése, emellett időben el kell kezdeni a készülődést, mivel így lesz garantált, hogy az esküvő napja tökéletesen fog zajlani.

[wp_ad_camp_1]

12 hónappal az esküvő előtt szokott megtörténni az eljegyzés, lánykérés, mely során meghatározzák az esküvő pontos időpontját, valamint eldöntik, hogy milyen típusú házasságkötés kerül megrendezésre. 11 hónappal előtte a jegyes pár elkészíti a költségvetési tervet, mely tartalmazz a menyasszonyi ruha, jegygyűrűk, virágdekorációk, stb. árát, vagyis mindent, amire az esküvő napján szükség van. 10 hónappal a házasságkötés előtt érdemes bejelenteni az időpontot a polgármesteri hivatalban, valamint le kell foglalni az esküvőszervezőt, helyszínt, stb.. Kilenc hónappal előtte javasolt kiválasztani a tanúkat, koszorúslányokat, zenekart, fotóst, vőfélyt, és ezekkel a személyekkel meg kell beszélni, hogy elvállalják-e a rájuk bízott feladatot. Ezt követően sor kerülhet a menyasszonyi és vőlegény ruha, a jegygyűrűk, koszorúslány ruhák megvásárlására.

Esküvő

Esküvő

Az esküvő előtt 7 hónappal érdemes kiválasztani a dekorációt, és összeállítani a vendéglistát. Ez után következik az meghívók szétosztása, a táncoktatás, esküvői menü meghatározása, és más ezekhez hasonló feladatok elvégzése. Az esküvő előtt egy héttel érdemes ellátogatni a szépségszalonba, megtartani a legény- és leánybúcsút. Három nappal az esküvő előtt megtörténhet a kocsik lemosása, a kölcsönzőből a ruhák haza szállítása, ülésrend ellenőrzése, viszont ezek mellett fontos a pihenés, relaxálás is. A nagy esemény megtervezésében nagy előnyt jelenthet egy határidő napló. Ennek segítségével minden tökéletes és fantasztikus lehet!