Az év vezető színei a divatban tavasszal és nyáron!

A türkizkék és égszínkék az idei év egyik legtrendibb színpárosa lesz, ami különösen jó hír azok számára, akik szeretik a kéket. A múlt év folyamán sokkal inkább a királykék vezette a divat színek listáját, most pedig a csodás türkiz és égszínkék darabokból kell összeállítani a divatos ruhatárat. Az élénk árnyalatok uralni fogják a tavaszi és nyári színpalettát, legyen szó nadrágokról, felsőkről, pulcsikról, vagy akár cipőkről, a kiegészítőkről nem is beszélve.

[wp_ad_camp_1]

Az örökzöld fekete és fehér színegyüttes idén is divatos marad, ugyanis az idei szezon egyik fő irányvonalát ezen két szín klasszikus kettőse adja meg. A két szín segítségével gyorsan elegánssá varázsolhatod a megjelenésedet, sőt nagy előnyük, hogy a fekete és fehér ruha szinte mindenkinek jól áll és már van is otthon pár darab belőlük. Bátran beszerezhetsz pár új fazont és kombinálhatod a már meglévő színekkel, hiszen erre a párosra sosem lehet ráunni.

Színtrendek 2014

Színtrendek 2014

Az üde pasztell színek ugyancsak előkelő helyet foglalnak el az élénk színek skáláján, amíg a neonok némileg háttérbe szorulnak. A szépséges és kifinomult pasztellszínek, úgy mint a babarózsaszín és a barackszín uralni fogják az üzleteket. Ezen árnyalatok egyike vagy másika a legtöbb nőnek jól áll, és nagyszerűen összeegyeztethető a romantikus stílussal. A pasztell színek a nyíló cseresznyevirágra, a tavaszra asszociálunk, avagy egy-két ilyen darabbal máris fiatalos üdeséget sugározhatsz, sőt remekül kombinálhatod őket!

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön az idei év igazi sztárja, az orchidea lila. A fent említett barack- és babarózsaszín mellett még nagyobb divatnak ígérkezik ez az igazán klasszikus, világos szín. Egyfajta megnyugvást sugároz, így ha az élénk kék nem a Te stílusod, akkor is a remek alternatíva. Valószínűleg nem csak a ruhákon, hanem a sminkpalettákon is uralkodó szerepet fog betölteni, így jobb, ha máris elkezdesz felkészülni.