Base and top gel online rendelése jó áron

Az alaplakk, a 2 réteg szín és a fedőlakk segítségével a géllakk extra rugalmas és tartós réteget ad a természetes körmökhöz, így erősebbé teszi mindaddig, amíg a géllakk a körmökön van. A gél lakk azonban csak helyi erősítő, nem segíti a természetes köröm erősebbé tételét.

Base and top gel várja online a marilynails.hu weboldalon, tehát ne habozzon, látogasson el ide és megtalálhatja a teljes körömlakk kínálatot a legjobb árakkal. Fel lehet tenni két réteg gél fedőlakkot? Két réteg zselés fedőlakkot hordhat fel a következő körülmények között: Ha a természetes körmei vékonyak, két réteg zselés fedőréteg felhordása növeli a körmök teljes vastagságát, így a körmök vastagabbak lesznek, és kisebb az esélye annak, hogy töredeznek vagy elszakadnak. Ha azt szeretné, hogy a zselés fedőlakk tükörfénye megmaradjon, mert sokat dolgozik a kezével, vagy a körmei valami csiszolóanyaggal érintkeznek, akkor még egy réteg gél fedőréteg felvitele biztosítja, hogy a csinos fény tovább maradjon. Feltehet két réteg zselés alaplakkot? Igen, két réteg zselés alaplakkot is feltehet. Ezzel vastagabbá teszi vékony és gyenge természetes körmeit, így nem törik vagy szakad könnyen.

Csak ügyeljen arra, hogy minden réteget külön-külön 45 másodpercig keményítsen, hogy elkerülje a vastag gél alapbevonat kikeményedése miatti ráncosodást vagy buborékosodást. Ügyeljen arra, hogy fedje le a szabad szélét, hogy megakadályozza az idő előtti hámlást. Használhat különböző márkákat gél fedőlakkhoz és alaplakkhoz? Igen, különböző márkákat használhat gél fedőréteghez és alaplakkhoz. Próbálja ki őket a körmökön, csak azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól működnek együtt a körmökön, és addig tartanak, amíg az elvárható, így nem érheti meglepetés az úton. További részletekért és rendelésért nézzen be a marilynails.hu weboldalra.