Bellevue, Washington állam csodálatosan szép városa

A gyönyörű Bellevue-t, amelyet széles körben az államok egyik legjobb lakóhelyének tartanak, Seattle-től keletre fekszik, a Washington-tó és a Sammamish-tó között. Bár általában figyelmen kívül hagyják Seattle mellett, kellemes hely a látogatásra, és rengeteg fenomenális parkot és tökéletes képet kínál a természetben.

A világ vezető technológiai vállalatainak otthona, emellett kiemelkedő, ha étkezési és vásárlási lehetőségeket keres. Bellevue-ban rengeteg látnivaló várja a látogatókat, rengeteg érdekes történelmi turisztikai látványossággal és múzeummal, valamint hihetetlen szabadtéri tevékenységeivel. Ez a kellemes város nagyszerű egynapos kirándulási célpontnak vagy csendes hétvégi kiruccanásnak felel meg. Ezen kívül Seattle összes lenyűgöző látnivalója a közelben található. A ragyogó KidsQuest Gyermekmúzeum szórakoztató, családbarát látogatási hely, rövid autóútra északra a belvárostól. Mindenféle interaktív kiállításnak ad otthont, elsősorban a tudomány, a technológia és a mérnöki területek, valamint a művészetek és a matematika területére összpontosít. A 2005-ben megnyílt szálloda jellegzetes zöld és szürke, modern épületben helyezkedik el, hatalmas játszószerkezetekkel és két emeleten tematikus területekkel. Bárhová néz, izgalmas kiállítások találhatók vonatmodellekkel és építőkockákkal, művészeti állomásokkal, vízi elemekkel és érdekes galériákkal.

Összesen több mint huszonöt innovatív kiállítás és terület található itt. A kreatív megjelenítések és kihívások a tízéves korú gyermekeket és családjaikat célozzák meg. A kiváló szabadtéri tevékenységekkel büszkélkedő festői Sammamish-tó a város határainak keleti szélét jelöli. A Washington-tó mellett nyugatra eltörpülő, festői partjai és fényvisszaverő vizei rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a helyieknek és a látogatóknak egyaránt.