Bőrlevél növények

A bőrlevél növények továbbra is elvarázsolják a kertészeket nagy fényes leveleikkel és tavaszi virágaikkal. A lombozat enyhe éghajlaton többnyire örökzöld, ősszel és télen gazdag bronz színű. Most többet tudhat meg erről a csodaszép növényről.

[wp_ad_camp_1]

A bőrlevél növények erőteljesek és szép talajtakarót képeznek részben árnyékos kertjében. Ezek a növények sokféle talajtípust, fényt és nedvességet tolerálnak, és nem száradnak el, ha a növekedési feltételek nem tökéletesek. A bőrlevél növények ideális jelöltek egy árnyékos kertben. Részleges árnyékban virágzanak, de tolerálják a nehéz árnyékot is. Minél több napot kap a növény, annál több nedvességre lesz szüksége. Mint sok növény, a bőrlevél is jól növekszik a gazdag, agyagos talajban, és ebben a helyzetben hirtelen nagyon sokat nő. A bőrnövény az agyagos talajban is növekszik, amelyet idővel feldobhat egy komposzt fedőréteggel. A növény szereti az állandó nedvességet.

Segítsen a növényeknek egy nedves gyökérzónával és egy három hüvelykes talajréteggel. A mély árnyékban növekvő növények jobban túl tudják élni az aszály időszakát, mint a napsütötte helyen. A bőrlevél növények jól növekednek a forró vagy hideg nyarakkal rendelkező területeken, mindaddig, amíg megfelelő megvilágításúak és nedvességtartalmúak. A növények nagyon szépek a nedves területeken is. Ezek könnyű takarmányozók, és a legjobb megjelenésükhöz nincs szükség kiegészítő műtrágyára. A bőrlevél növekedése agyagos talajban szerves anyaggal módosítva biztosítja az összes szükséges tápanyagot. Ezek bármilyen kereskedelmi cserepes talajban nőnek, amelynek átmérője legalább 12 hüvelyk. A virágzás után tavasszal ültesse át a növényeit, és ossza el őket szükség szerint, hogy a növények ne váljanak túlzsúfolttá, és minden évben egyre szebbek legyenek.