Dél-Olaszországi nyaralás

Olaszország minden turista számára tartogat meglepetéseket, ezért nem fogja megbánni, ha többször látogat el ebbe a csizma alakú országba. Érdemes nyaralási célpontként Dél-Olaszországot választani, mert Bari városa, valamint Puglia tartománya mindenki számára biztosítja az élményekkel teli kirándulást.

[wp_ad_camp_1]

Ha Olaszországba, azon belül Bari városába szeretne menni, akkor mindenképpen a repülővel utazzon, mivel így csak másfél óra az út. A kis városban a régi és a modern világ keveredése figyelhető meg, ajánlott minden rejtett kis utcán végig sétálni, mert garantált, hogy rengeteg érdekességet fog felfedezni. A tengerparti sétányon a séta kellemes és filmbe illő, azonban érdemes egy teljes napot a strandolásnak is szentelni. A kirándulása akkor lesz tökéletes, ha megkóstolja a Bari városának a specialitását, a sgagliozze nevű ételt. A finomságot a város utcáin lehet megvásárolni öreg hölgyektől, de az árusoknál még rengeteg ízletes és különleges ételt találhat. Nem fog csalódni, ha megkeresi és megkóstolja az eredeti, ízletes olasz pizzát, hiszen nincs párja az egész világon.

Polignano a mare

Polignano a mare

Az olaszországi nyaralása során mindenképp látogassa meg a Bari környékén található városokat, biztosak vagyunk abban, hogy Polignano a mare nevű város maradandó emlék marad az ön és családja számára is. Ha élményekkel teli nyaralást szeretne, akkor utazzon a Monopoli nevű kikötővárosba, ezen a helyen lehetősége van felfedezni az óváros érdekességeit, valamint a homokos tengerparton békésen pihenhet. Dél-Olaszországban minden kiránduló ember fantasztikusan érezheti magát, hiszen vannak bizonyos városok, amelyek a pihenni vágyóknak tökéletes célpontok, azonban a kalandvágyó emberek számára is vannak különböző kis városok.