Duluth legjobb programlehetőségei

A Közép-Nyugat egyik legfestőibb városa, Duluth a Superior-tó északi partján található, meredek dombokkal és kiemelkedő öblökkel. A Nagy-tavak legnagyobb és legforgalmasabb kikötőjének ad otthont, gazdag tengeri történelemmel és örökséggel rendelkezik, amelybe belemélyedhet, rengeteg szép parkkal, kerttel és kilátóval.

Az egyre népszerűbb turisztikai célpont, a méretes tóparti város sok változatos látnivalót és lenyűgöző tereptárgyakat, valamint nyüzsgő vízparti negyedeket, például a Canal Parkot. Mivel egykor több milliomos élt egy főre vetítve, mint az Egyesült Államok bármely más városa, számos múzeum és ipari telephely mellett lenyűgöző birtokok és csodálatos régi kúriák is találhatók itt. Rengeteg fenséges tájat élvezhet, és sok tennivalót is Duluthban, ami miatt a város határozottan megérdemli, hogy megálljon itt Minnesota és Közép-Nyugat felfedezésekor. A ma történelmi múzeumhajóként őrzött hatalmas S.S. William A. Irvin lenyűgöző hely a barangolásra és a felfedezésre. A hajó a Nagy-tavak körül eltöltött évtizedek után még mindig érintetlen állapotban, és most állandóan a duluthi vízparton van kikötve.

. Innovatív tervezésének és kialakításának köszönhetően a hajó most érdekes betekintést nyújt a tengeri szállítás történetébe és a környező utazásokba. A túrák során megtekintheti hatalmas motorjait és luxus étkezőjét, valamint a fedélzeteket, konyhákat és hidat, amelyek mindegyike eredeti tengeri tárgyakat és felszereléseket tartalmaz. Csak egy kőhajításnyira a hajótól van egy másik nagyszerű múzeum, amelyet érdemes meglátogatni, ha érdekli a közlekedés és az utazás története az Egyesült Államokban: a Lake Superior Railroad Museum. Az elbűvölő régi Duluth-depóban és környékén tucatnyi gőz-, dízel- és elektromos vonat található, sok interaktív tárlattal.