Egyszerű lépések a citrusos kézkrémhez a fiatalabb és ragyogó kezekért

Ön szerint egy havi manikűr elég ahhoz, hogy ápolja kezeit, körmét és kutikuláját? A legtöbben biztosan megráznák a fejüket. Ez egy tény. Rendszeresen betartjuk a megfelelő bőrápolási rutint, vagyis tisztítást, tonizálást, hámlasztást és hidratálást, a havi tisztításon és arcápoláson kívül. De sajnos korlátozzuk a kezünk ápolását a fürdés közbeni mosásra és egy testápolóra, hogy leküzdjük a kiszáradást.

De meg kell értenie, hogy a kezünk bőre messze különbözik a karoktól és a test többi részétől. Mivel sok mindennapos házimunkában vesz részt, át kell mennie a mindennapi sérüléseken. Ha kemény szappanokat vagy mosószereket használ a házimunkák elvégzése közben, akkor száraz és érdes kezet kaphat, amelyhez egy egyszerű testápoló nem elegendő. Intenzív táplálást és ápolást igényel. Amikor meglátogatja a szépségboltokat, bizonyára észrevette a kézkrémet az állványokon. Gondolt már arra, hogy megveszi? Néhányan újra megráznák a fejüket. Természetesen azért, mert nem akar több ezer forintot költeni kézkrémekre. De ugyanakkor meg kell engedje magának a helyes kézápolást.

Miért nem készítünk kézkrémet otthon? Nagyon egyszerű és igen olcsó is. Kezdje el először összegyűjteni azokat az összetevőket, amelyekre szükségünk lesz a kézkrém elkészítéséhez. Elkészítjük azt a citrusos kézkrémet, amely felkenve friss citrusos aromát kölcsönöz. Vegyünk egy tálat, egy csésze meleg vizet, fél csésze kókuszolajat, fél csésze édesmandula olajat, egy teáskanál shea vajat, egy teáskanál méhviaszt és 10 csepp narancs illóolajat, citrom illóolajat és bergamont illóolajat. Vegyünk egy tiszta tálat. Adjon hozzá méhviaszt, shea vajat, kókuszolajat és mandulaolajat. Tartsa a mikrohullámú sütőben legfeljebb 5 percig. Hagyjuk felolvadni és folyós keveréket készítünk belőle. Vegye ki a tálat, ha a keverék megolvad, és egyenként öntse bele az illóolajokat.