Fedezzük fel Győr szépségeit

Szép az idő, remekül süt a nap is, ezért töltsünk el egy remek hétvégét távol az otthontól. Szedjük össze a családot, és utazzunk Győrbe, egy tiszta, és frissebb levegőjű városba. Győr igen kedvező földrajzi helyen fekszik, hiszen közel az osztrák határ. Jobb az életszínvonala is a városnak, ezért az emberek jobban is élnek ott. A munkalehetőség is több, mint mondjuk lent a déli határvárosokban.

A város is elég nagy, lehet bőven sétálni, ha ez a kedvünk. De buszozhatunk is, hiszen a buszhálózata is igen fejlett. Mivel mindegyik megállóban bemondja egy hang, hogy melyik járat hány perc múlva fog az adott buszmegállóba érni.

A buszpályaudvar közel helyezkedik el a vasúthoz, így ha vonattal megyünk tovább, akkor se kell sokat gyalogolnunk. Sajnos ez nem mondható el több városnál. Tehát ez is pozítiv Győrben. Mint az is, hogy sok-sok sétáló utcával is rendelkezik. El is lehet tévedni, annyival.

Kedvünkre sétálhatunk, és ha megéhezünk, akkor sincs nagy baj, hiszen megannyi kis falatozó várja a vendégeit. De kávézókra is akadhatunk. Amennyiben szebb az idő, ki is ülhetünk, és evés közben nézelődhetünk.

Győr

Győr

Séta közben fotókat, szelfiket készíthetünk magunkról, a családról, hiszen csodaszép helyeket találhatunk. A városban folyik el a Mosóni-Duna, mely igazán szép látványt nyújt pédául a hídról. A város környékén is vannak folyók, ezek pedig a Marcali, a Rába és a Rábca.

Megnézhetjük még az Audi hatalmas épületét is, ha van időnk és energiánk rá. Oda is folyamatosan vesznek fel dolgozókat. Majd ellátogathatunk a nemrég épült sportcentrumba is. Igen szép épület, fejlett technikával építették fel.

Természetesen a nagyobb bevásárló centrumokba is elsétálhatunk, ha vásárolni szeretnénk valamit, vagy csak úgy kiváncsiságból. Persze Győrnek is vannak nevezetes épületei, templomai, múzeumai, felkereshetjük azokat is, vagy majd egy legközelebbi városlátogatásunk  alkalmával.