Filmek, melyek nélkül nincs karácsony

A 21. században, hogy megjelenik a film, már nem jelent nagy szót. Sokkal inkább az a kihívás, hogy a megjelent film igazán jó legyen és elnyerje a közönség tetszését.

[wp_ad_camp_1]

Az ünnepek alatt vannak, olyan gyöngyszemek, melyek kihagyhatatlannak számítanak. Hiába tudjuk fejből az egész filmet és láttuk már százszor, akkor is vidáman és jó kedvvel várjuk az újabb lehetőséget, amikor a család összeülhet és jókat nevethet rajta, vagy éppen meghatottan figyelheti. A jól filmekre azért is szükségünk van, mivel a sok rohangálás, az ünnepi menü elkészítése ténylegesen kikészítheti az idegeinket. Így ebben a stresszes időszakban jól esik egy jó film mellett kikapcsolódni. Mi most egy olyan listát állítottunk össze, melyben a véleményünk szerint a legjobb mozik találhatóak. Az első helyre az Egész évben farsang című alkotást helyeznénk, melynek különlegessége abban lakozik, hogy itt figyelhetjük meg, amikor a film és a popipar találkozik. Többek között ez az a film, melyet 1942-es évben indítottak útjára, akkoriban musicalként.

Illetve ebben a filmben hallható a mára már igen elhíresült White Christmas karácsonyi sláger. A film alapjáraton a karácsonyról és a szerelemről szól. A másik gyöngyszem Az élet csodaszép című meséje. A mese 1946-ban készült és egy csodaszép történetet ölel fel, melyben egy kétségbeesett fiatalember találkozik az őrangyalával. Kiváló kikapcsolódást nyújthat még a Csoda a 34-ik utcában című film, amely nagyon vígkedélyű és tanulságos történetet ölel fel. Igazán tanulságos lehet még a Karácsonyi ének című film, melyben a Dickens kisregény egy darabját jelenítik meg. A történetben egy igen zsugori, emberkerülő, mogorva emberről szól, akinél megjelenik szenteste a múlt, a jelen és a jövő karácsonyának szelleme.