Foci vb menetrend online

A Sporttudomány Nemzetközi Központja az év elején tette nyilvánossá a legújabb felméréseket, melyben rangsorolta a legértékesebb játékosokat.

[wp_ad_camp_1]

Foci vb menetrend már hivatalosan is elérhető a www.focivb2018.info weboldalára látogatva. Amennyiben nem szeretne lemaradni a legjobb meccsekről, akkor a honlapunkon pontosan megtalálja, hogy melyik ország kivel és mikor mérkőzik meg. A 2018-as világbajnoksággal kapcsolatban már vannak latolgatások, hogy melyik országok a legesélyesebbek a győzelemre. A CIES kutatása alapján a Spanyolok a legesélyesebbek a győzelemre. A címvédő Németek pedig vissza szorulnak a negyedik helyre. A PSG, hogy bebiztosítsa magát, komoly döntést hozott azzal kapcsolatban, hogy megvásárolta Neymart. Nagyon sok pénzt fizettek érte, de vajon elég lesz ez a várt eredmények eléréséhez?

Foci vb 2018

Foci vb 2018

Talán sokaknak nem meglepő, hogy a világ legdrágább játékosának a januárban Neymart választották. Az egykori Barcelona játékosát a Paris Saint-Germain rekordösszegért vásárolta meg. A támadó játékosért 213 milliót fizettek, vagyis 65,5 milliárd forintot. Ezzel maga mögé utasított a Lionel Messi-t is, aki 202,2 milliót ér. Ám jelenleg a világbajnokságon való szereplése a 26 éves támadónak egyenlőre még kérdéses, ugyanis sérülést szenvedett. A lábfej és boka sérülését sikeresen megműtötték, de az, hogy részt tud-e venni a világbajnokságon, csak az utolsó pillanatban fog eldőlni. Mivel nem csak egy egyszerű kis sérülésről beszélünk, hanem a lábfejében található legfontosabb csont töréséről van szó, így minimum hathetet kihagy. Az ideális felépülési idő két-három hónap, így éppen, hogy részt tud majd venni az országos-világbajnokságon, amely június 14-én kezdődik. További információért kattintson a weboldalunkra.