Fog implantátum minden korosztálynak

Fogászati rendelőnkön már több mint tíz éve végzünk fogbeültetéseket, így több ezer emberen segítettünk már a fog implantátumokkal. Az implantátumok alkalmazása a ma már szinte minden foghiányt meg tud oldani, a teljes foghiánytól kezdve, egészen azokig a megoldásokig, ahol mindössze egy fogat kell pótolni.

[wp_ad_camp_1]

Fog implantátum elérhető igen kedvezményes áron a dentalcenterkelemen.hu weboldalon, ezért ha ön is foghiányra keres hosszútávú megoldást, mindenképpen keressen fel minket, hiszen az újfajta fog implantációval minden fogprobléma megoldhatóvá válik. A Svájcban működő IHDE Fogászati 2014-ben ünnepelte 60. évfordulóját, tehát már hosszú évek óta segítik azokat az embereket, akik fogproblémákkal küzdenek. Az IHDE termékeit közel 50 országban forgalmazzák és rengeteg implantátumot értékesítenek, így több ezer beteg életminőségét tudják javítani minden nap. Az IHDE Dental fogászati implantátumai minden nemzetközi minőségi elvárásnak megfelelnek, és ez garantálja az IHDE fogászati implantátumok biztonságos használatát mindenhol. A fogászati implantátumok olyan csavarok amelyek titánötvözetből készülnek, és a fogorvos ezeket  az állkapocscsontba helyezi az eltávolított fog helyére.

Fog implantátum

Fog implantátum

Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran odaadó ügyfélszolgálatunkhoz a +36 1 266 1611 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az dental@dentalkelemen.hu e-mail címre, és itt minden kérdését megválaszoljuk majd ami a fog implantációval, az árakkal, vagy az implantátumok előnyeivel kapcsolatos. Ha esetleg megtekintené az implantátumok teljes leírását vagy bővebben olvasna a fog implantátumok előnyeiről, akkor erre is van lehetősége, csak látogassa fel bátran weboldalunkat, a dentalcenterkelemen.hu-t és itt mindent megtudhat majd az IHDE fogászatról is.