Formázd a hajad otthon is úgy, mint a szalonokban!

Ma már számos különféle hajformázó termék adott a hölgyek számára, melyek lehetővé teszik, hogy akár otthon, saját magunk is olyan frizurát kerekítsünk, mintha cak a legdrágább szalonból léptünk volna ki. A Philips ProCare Curler egy teljesen újszerű hajformázó, ami sokkal kellemesebb és biztonságosabb élményt nyújt használat közben, mint eddig ismert társai, hiszen egyedien bársonyos Soft-Touch bevonata megvédi a bőrt a túlzott hő hatásaitól, így érdemes megismerni ezt a remek terméket!

[wp_ad_camp_1]

A Philips természetesen hazánkban is az egyik legnépszerűbb gyártó. A kúpos hajformázójának, a Curl Ready Indicatornak a sikerére alapozva nemrégiben továbbfejlesztette a terméket a bársonyos Soft-Touch bevonattal, amely még egyszerűbbé teszi a készülék használatát. Amit fontos kiemelni, hogy a hővel közvetlenül érintkező füleket és ujjakat is megóvja a nem kívánt égési sérülésektől, ami valljuk be általában sok bosszúságot szokott okozni, különösen akkor, ha még egy kicsit kapkodunk is.

ProCare Curler hajformázó

ProCare Curler hajformázó

Bár sok nőnek még a mai napig is problémát jelent, hogy tökéletes fürtöket készítsen, sokan csalódnak a hajformázók nehézkes használata miatt, illetve az esetleges égési sérülések miatt, ennek már nem kellene így lennie. A Philips megoldást keresett és talált a problémákra. Számos nemzetközileg elismert hajápolási szakemberrel és hajszobrásszal együttműködve kifejlesztette a ProCare Curler hajformázót.

A termék segítségével már minden nők valóban nagyon könnyedén és kényelmesen, sőt ami sokakat érint, hogy hajtípustól teljesen függetlenül, alakíthatják frizurájukat a saját stílusuknak megfelelően, mindezt pedig anélkül, hogy az ujjaik vagy a fülek épségéért kellene aggódni, az égési sebek miatt kellene bosszankodni. A már hazánkban is beszerezhető hajformázó tehát minden szempontból remek választást kínál a professzionális, de otthoni hajformázás terén!