Forró hangulatú illatok a téli időszakra

Télen és nyáron megfigyelhető, hogy nagyon sok nő és férfi lecseréli a kedvenc parfümjét, hiszen nyáron sokkal jobban igényeljük az üdébb, frissebb még télen a testesebb illatokat.

[wp_ad_camp_1]

Mi most olyan illatokat hoztunk el az olvasóinknak, melyek a leghidegebb téli napokat is felmelegítik. Egy minőségi parfümmel nem csak az aznapi outfittünket varázsolhatjuk szebbé, de egy jól megválasztott illat személyiséget add a viselőjének. Az első ajánlatunk a Chanel parfümök egyik nagy sikerű illata, amely nem más, mint a Noir. Ezzel az új illattal a divatház tavaly augusztusban debütált. Már a csomagolása is nagyon sejtelmes, hiszen az üveg hozza a megszokott formát, ám egy tiszta fekete borítással látták el. Így az egész egy nagyon intim és csábító illatról árulkodik már ránézésre. Kifejezetten úrinők számára ajánljuk, akik még néha-néha egy szál cigarettát is megengednek maguknak. Ugyanis az egész parfüm a 20-as évekbe repít vissza bennünket. Megtalálhatóak benne grapefruit, bergamott, narancs jegyei. Ám ezen felül helyet kapott még benne a jázmin, rózsa, perzsa, vanília, a szantálfa és még az indonéziai pacsuli is.

Tonkabab

Tonkabab

A következő nagy kedvencünk a Lancome tervezői kezei közül került ki, melyet La Vie Est Belle névre kereszteltek el. Amennyiben nem is próbáltuk az illatot, már maga az egész kampány annyira meggyőző, hogy szinte azonnali késztetést érzünk rá, hogy kipróbálhassuk. Ugyanis a kampányra a legendás színésznőt Julia Roberts-et kérték fel. A La Vie Est Belle egy gyümölcsös és virágos jegyeket hordozó illat. Többek között megtalálható benne feketeribizli, körte, nőszirom, narancsvirág, illetve a jázmin. Ám ezen kívül megtalálható még benne a vanília, tonkabab, pacsuli és a dió egyaránt. A csomagolás nagyon kiválóan hozza a benne található illatot.