Fürdőszoba polcok épített verzióban

A zuhanyzó, illetve a fürdőszoba egyik fontos eleme a polc. A többség egyetért abban, hogy minél több van belőle, annál jobb, hiszen mindig van egy-két olyan pipere eszköz, aminek helyet kell szorítani. A polcok nem csupán hagyományos formában kerülhetnek a fürdőszobába, hanem akár épített kivitelben is.

Fürdőszoba polcok jellemzően nem maradnak kihasználatlanul. A zuhanyzóban felfúrt polcok nagyon hasznosak, hiszen mosakodás közben fontos, hogy a tisztálkodószerek kéz közelben legyenek, azonban ezek sajnos rövid időn belül elrozsdásodnak. Így nem csak csúnya lesz a végeredmény, hanem annak az esélye is fennáll, hogy a polc egy idő után leesik. Az épített polc esetében ezektől a problémáktól nem kell tartani, hiszen esztétikus, praktikus és mutatós alternatíva. Jellemzően a zuhanyzóban csak kisebb hely áll rendelkezésre, ezért célszerű sarokpolcot kialakítani, amelyet burkolattal szükséges ellátni. A polcnak enyhén lejtenie kell, annak érdekében, hogy a víz lefolyjon a felületről. Akár egykét polc is tökéletesen alkalmas lehet a különféle termékek tárolására, azonban szükség, például, ha nagy a család, akkor három épített polc is jól jöhet.

Az épített polc kiválóan beépül a helység dizájnjába, ráadásul különösebb takarítást sem igényel, ami a háziasszonyok számára az egyik legmeggyőzőbb érv. Ha díszítő célzattal készül a polc, akkor a meglévőtől eltérő dizájn is alkalmazható, amelyek jól összepasszolnak. Az interneten számos ötletet lehet találni, melyek kiváló inspiráció forrást jelentenek. Ráadásul az épített polc hosszú éveken keresztül beváltja a hozzáfűzött reményeket. Ha szeretne még több információt megtudni vagy inspirálódni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a fürdőszoba-felújítás-boys.hu weboldalra!