Gyors tippek a munkahelyi sétához

Mindenki tudja, hogy időnként sétálnia kell, különösen, ha asztali munkája van. De vajon eleget sétálunk-e a munkanapon? Valószínűleg nem. Nos, meglepetés – egész nap egy helyben ülni szörnyű az egészségre. Valójában növeli a depresszió, a szorongás és a korai halál esélyét. Ezek azok az elég félelmetes mellékhatások, amelyeket az állandó ülés jelent.

Ha további bizonyítékokra van szüksége ahhoz, hogy a gyaloglás fontos kiegészítője a napi rutinnak, olvasson tovább. Az egész napos ülés valószínűleg nem a legjobb dolog. De itt egy jó hír! Kiderült, hogy a séta segít enyhíteni a krónikus hátfájást. Tehát, ha fáj a háta, akkor keljen fel, és tegyen egy kis sétát az irodában. Igen, a testmozgás egészségesebbé tesz minket. De tudta, hogy a gyors gyaloglás miatt tovább élhet? A kutatók szerint a körülbelül 3 mph vagy gyorsabb gyaloglású emberek tovább élnek, mint mások, akik lassabban járnak. Gyönyörű napjaink vannak – menjen ki és szívja be a friss levegőt, szívjon magába egy kis napot, és induljon tovább! Nem akarja elvesztegetni a szép időt. Tartson egy kis szünetet, pihentesse az agyát, és sétáljon. Felfrissülten és feltöltődve térhet vissza munkájához.

Ahelyett, hogy felveszi a kávét munkába menet, sétáljon a kávézóba. Néha annyira beleragadunk a munkába, hogy elfelejtünk szünetet tartani. Ennek elkerülése érdekében járjon egyet. Hagyjon egy kényelmes sétáló cipőt a munkahelyen. Így nem fogja tönkretenni a lábát, ha egész nap magassarkú cipőben kell lennie. Keressen egy gyalogos alkalmazást okostelefonján, hogy nyomon kövesse előrehaladását. Vannak ingyenes alkalmazások, és rengeteg nagyszerű alkalmazás létezik. Nem nehéz többet sétálni a munkanap során, ha ezt prioritássá tesszük! Kövesse tehát tippjeinket, hogy még többet járjon a munkahelyén!