Ha kikapcsolódás, akkor egyértelműen Erdélyi szállások!

Ön családi nyaralást tervez? Csapatépítő tréninggel szeretné meglepni munkatársait? Jelentős eseményre készülődik? Egyedül akar eltölteni egy kis időt? Barátaival kirándulna? Mindezen esetekben az erdélyi szállások nyújtják a legjobb megoldásokat, ahol a természet és a modern kor követelményei egyaránt adottak, összhangban vannak.

[wp_ad_camp_1]

Tusnádfürdő az erdélyi szállások terén a legjobb lehetőségeket kínálja, hiszen egy olyan csodálatosan szép, festői környezetről van szó, ahol ember és természet kéz a kézben járnak. Az általunk biztosított erdélyi szállások legjobbika, a Fortuna Hotel erdővel övezett, virágokkal színesített, patakok csobogásában gazdag fürdővárosban helyezkedik el. Az aktív pihenés kedvelői sokat tudnak sétálni a páratlan gazdagságnak örvendő tájon, az erdő rejtélyes és vonzó ösvényein, valamint teljesen ingyenesen tudják élvezni a biliárd asztalok nyújtotta izgalmakat is. Akik pedig inkább a csendes kikapcsolódás mellett döntenek a gyógyfürdőben regenerálódhatnak, a finn szaunában tudják méregteleníteni szervezetüket.

Fortuna Hotel

Fortuna Hotel

Az erdélyi szállások szobái pedig úgy vannak berendezve, hogy minden kényelmet megadjanak a vendégeik számára. A bútorok bár tükrözik a térség stílusát, hűek az erdélyi vonalhoz, mégis modernek, a kor követelményeinek megfelelőek. A wellness szolgáltatás, az internet, a telefon hálózat és a minibár sem hiányzik a repertoárból, amit mindenki kedve szerint használhat.

A nagyszerű és méltán elismert Fortuna Hotel, az erdélyi szállások között a legkeresettebb és természetesen nem is véletlenül! Várja a kedves vendégeket hihetetlenül gazdag élményekkel és olyan csodákkal, amiket csak nálunk tapasztalhatnak a látogatók. Felejtse el a hátköznapok gondjait és kényeztesse magát egy jól megérdemelt pihenéssel a fantasztikus erdélyi szállások által!

Forrás: Erdélyi szállások