Horgásszon barátaival egy full extrás horgásztavon, melyen csak Önök tartózkodnak!

Ön is unja a telezsúfolt horgásztavakat? Szeretne teljes nyugalomban és biztonságban horgászni barátaival, egy teljesen elszigetelt környezetben? Látogasson el Heves megyébe, ahol Boconád mellett kiadó baráti társaságok részére egy teljesen felszerelt horgásztó, faházakkal, wc-vel, fürdővel, csónakkal, stéggel, teljesen felszerelt konyhával, grillel, bográccsal, kosárpályával várja az idelátogatókat.

[wp_ad_camp_1]

Ha Ön nem horgászik, de szeretne kikapcsolódni egy csodaszép festői környezetben, akkor szintén a legjobb választás lehet horgásztavunk. A horgásztó 3,5 hektárt tesz ki, mely mellett tovább 1,5 hektár erdő és nádas található a tó körül.

Horgászat csak állami horgászengedéllyel lehetséges, az állami horgászrend szerint!

Horgásztó

Horgásztó

A horgásztóból minden kifogott halat kötelező visszaengedni, hiszen egy sporthorgásztóról van szó. Célunk, hogy óvjuk a halakat és a környezetet is! Természetesen egy finom halászlé elkészíthető a kifogott halból, de nagyobb mennyiségben nem lehet a vízből halat kivenni!

A horgász szállás ára 4 fő részére 40.000 Ft / éjszaka, ami plusz személyek esetén változhat. A részletekről és pontos árakról, feltételekről tájékozódjon a tógazdánál, Harsányi Tibornál, az alábbi telefonszámon:  +3630/942-6617