Így spórolhatsz az iskolakezdésen!

Írószerek, táska, ruhák és még ezernyi felszerelés teheti tönkre a nyár végét, amikor az iskolakezdésre készülve sor kerül a nagy bevásárlásokra. Sok szülőt már a gondolat is felzaklat, hogy az évről évre egyre drágább holmikra mennyi pénzt kell majd megint kiadnia. De az iskolakezdésen spórolni is lehet!

[wp_ad_camp_1]

A legjobb, ha elcsípjük a leárazásokat. A különböző áruházak más-más időpontokban árazzák le az írószereket és egyéb felszereléseket, ha figyelemmel kísérjük az akciókat, akár a teljes iskolakezdést megúszhatjuk leárazott termékekkel. A megtakarításunk több ezer forintot is elérhet, ezért év közben is célszerű figyelni, mikor vehetünk kevesebbért hasznos dolgokat.

Iskolakezdés

Iskolakezdés

Cserélni más anyukkákkal – ismerősökkel, osztálytársak szüleivel – kézenfekvő ötlet. A nagyjából azonos értékű holmikat ingyen cserélgethetjük, ha az értékükben jelentősebb eltérés van, még azt kiegyenlítve is jóval olcsóbban fogunk hozzájutni, mintha az üzletben újonnan vásárolnánk meg. Az iskolakezdéshez szükséges ruhákat szintén beszerezhetjük másdokézből, turkálóból is, az eredeti árak töredékéért.

Kiváló módszer, ha előrelátóak vagyunk és egész évben veszünk kisebb-nagyobb dolgokat, melyekre a gyereknek az iskolában szüksége lehet. Ragasztót, uzsonnás táskát, tolltartót, mikor mit engedhetünk meg magunknak. Így nem kell egyszerre kiadni nagyobb összegeket és a szeptembert sokkal nyugodtabban várhatjuk.