Javítsa a meglévő szigetelést fújható műanyaghabbal!

Ma már a szigetelés számos formája ismeretes és könnyedén el is érhető a felhasználók számára. Az Aminocell-H hőszigetelő hab a legújabb megoldást a piacon. A szerzemény fizikai tulajdonságainak és a töltési technológiának köszönhetően jelentősebb bontás nélkül meglévő, sőt akár lakott épületek hőszigetelését javítani tudja. Mindössze néhány kisméretű befecskendező furatot kell készíteni.

A kiváló tulajdonságokkal bíró Aminocell-H fújható hőszigetelő habbal a remek hőszigetelő képessége által, már kis anyagvastagság mellett is érhetők el kitűnő hőtechnikai paraméterek. Ez kifejezetten nagy előny például a tetőtér hőszigetelésekor, ugyanis a szigetelés kevesebb helyet foglal el a hasznos térből. A technológia másik nagy előnyeként meg kell említeni, hogy olyan nehezen elérhető, sőt bonyolult formájú helyek is teljesen kitölthetők általa, mint például a tetőzugok, sarkok, szelemenek és társaik.

Fújható műanyaghab

Fújható műanyaghab

Az Aminocell-H egy vízbázisú hőszigetelő műanyaghab, aminek másik nagy előnye, hogy betöltési halmazállapotának köszönhetően mindössze 32 mm-es töltőcső alkalmazását teszi szükségessé. Tudni kell, hogy a bedolgozás utáni polimerizációs reakció során szilárdul meg a hab. A töltési túlnyomás tehát csak a habtöltés idejéig áll fenn, ami által a hőszigetelő hab az üregnek minden olyan részletét képes tökéletesen kitölteni, amit más technológiákkal csak nehezen vagy egyáltalán nem lehet elérni.

A fújt hőszigetelő műanyaghabról tudni kell, hogy kitűnően alkalmas az új és tetőtér-beépítés előtt álló tetőszerkezetek hőszigetelésére, a könnyűszerkezetes épületek oldalfali és tetőszerkezeti hőszigetelésére, de a homlokzat és födémszerkezet hőszigetelésére is ajánlott használata, sőt még gépészeti elemek és utólagos hőszigetelés javítására is megoldást kínál akár bontás nélkül.