Kalifornia legszebb hotelei

Kalifornia egyszerűen az egyik legnépszerűbb állam a turisták körében, mindegy, hogy a világ melyik tájáról érkezik. Kaliforniában található a hollywoodi Disneyland, a Route 66, a hihetetlen tengerpartok, és az olyan nagyobb városok, mint Los Angeles és San Francisco. Mivel sok olyan hely van, amelyet érdemes felfedezni, fontos, hogy megtalálja a helyhez méltó szállást.

[wp_ad_camp_1]

A Montage név a legszebb szállások szinonimája, és a Montage Laguna Beach minden bizonnyal beleillik ebbe a meghatározásba. A Csendes-óceánra néző Montage óriási szálloda, ám a tér még mindig intim és luxuskivitelezésű. A vendégek imádni fogják a Craftsman stílusú építészetet, valamint a hatalmas gyógyfürdőt, ahonnan kilátás nyílik a vízre. A napot a tengerparton töltheti, vacsorázhat az ingatlan területén található három világszínvonalú étterem egyikében, vagy este elindulhat Hollywoodba. A Queen Mary Hotel valójában egy úszó hajó, eredeti óceánjáró, amely 1936-ban épült. A Queen Mart Hotel Long Beachben található, és a vendégek kevesebb, mint három mérföldre vannak Los Angeles belvárosától. Számos szoba eredeti Art-Deco stílusban van berendezve, és a vendégek étkezhetnek a fedélzeti brit kocsmában, a teázóban található pogácsákat rágcsálhatnak, vagy megtekinthetik a fedélzetről nyíló kilátást.

Queen Mary Hotel

Queen Mary Hotel

A hihetetlen Miramonte Resort & Spa is a legszebb hotelek közé tartozik. Az ingatlan 11 hektáros területen fekszik, és mind a dekorációt, mind az építészetet erősen befolyásolja a mediterrán stílus. A meleg időjárás, a hegyek és a sivatagi terep mind remek ok a szabadtéri medencézésre vagy a napozáshoz, de a helyszíni gyógyfürdő és a sósvizes gyógymedence szintén két mennyei lazítási lehetőség. A 20. század közepén épült Wigwam Motels egy atipikus szálláslánc volt, amelyet a családok imádtak. Noha ezek a szállodák az idő múlásával tönkrementek, a San Bernardino továbbra is fennmarad. A 66-os úttól nem messze található a Wigwam Motel, így egy ikonikus szállást jelent.