Karácsonyi dekor tippek kis költségvetéssel

Ma hasznos tippeket tudhatnak meg arról, hogy hogyan lehet feldíszíteni a lakást karácsonyra úgy, hogy a pénztárcát se terhelje meg. Legyünk őszinték, mindannyian utáljuk, ha spórolnunk kell, de különösen oda kell figyelni a pénztárcára az ünnepek körül, hiszen könnyen repül több ezer forint is egyetlen karácsonyi díszre.

[wp_ad_camp_1]

Nem kell tehát bankot rabolnia, hogy szép legyen a háza, és most bemutatunk néhány szórakoztató ötletet, hogy hogyan dekorálj kis költségvetéssel. Tényleg bármit felhasználhat szép – csináld magad – karácsonyi díszítés készítésére, ha tudja, hogy pontosan hol kell keresni. Akár kávéfilterből is lehet szép virágfüzért készíteni, ami a kávéillat miatt igazán karácsonyi hangulatot teremt majd az egész lakásban. Rögzítsen vegyes méretű polisztirol-labdákat koszorú formára forró ragasztó segítségével, átfedve az esetleges réseket. Miután a ragasztó megszáradt, helyezzen a koszorúra egy szalagot, amit szintén forró ragasztóval rögzíthet, így egy érdekes adventi koszorút kaphat, amit azután felakaszthat akár az ajtóra is díszként. Rajzoljon egy fél harangot egy összehajtogatott papírgömbre más-más színekben, és óvatosan vágja ki az alakot. Ezután hajtsa ki a papírgömböt és duplafalú ragasztóval rögzítse mindkét végét, így egy izgalmas papír karácsonyfadísze lehet.

Vágjon ki egy nagy kört zöld tervezőpapírból. Ezután vágjon ki egy kisebb kört a közepén, hogy így koszorú formája legyen. Ragasztóval néhány színes vattagömböt is a koszorúra ragaszthat, vagy dekorálja bármivel, amit elbír a papír. Idén díszítse fel fáját néhány csillogó ezüst csillaggal. A készítéséhez óvatosan nyomja bon be néhány fogpiszkálót egy nagyobb habgömbbe, majd vigyen fel 1 vagy 2 réteg ezüst spray-festéket. Miközben még nedves, szórjon finom ezüst csillámport a díszre. Szárítás után használjon forró ragasztópisztolyt.