Kávés testradír

A kávé egy igazi házi csodaszer amely feszesebbé, puhábbá és simábbá is varázsolja a bőrt, vagyis nemcsak a munkahelyen jön majd kapóra, hanem a szépségápolásban is nagy segítség lehet. A kávéból egy igen hatékony pakolást lehet készíteni amely eltünteti majd a sötét, duzzadt, karikás szemeket és akár egy komolyabb botox-kezelés is készíteni lehet belőle, ami elsimítja a ráncokat, és kihúzza az arcot is. A kávé emellett fogyaszt és feszesít is.

[wp_ad_camp_1]

A kávés testradír felpezsdíti a vérkeringést, segít a feszesítésben, a zsírégetésben és abban is, hogy szebb legyen a bőr felszíne. A kávé mellett még szükség lesz néhány egyszerű összetevőre is, amelyek szintén minden konyhában garantáltan megtalálhatóak. A testradírhoz szükség lesz negyed bögre felolvasztott kókuszolajra, negyed bögre cukorra, 1 evőkanál őrölt fahéjra, fél bögre darált kávéra és 1 evőkanál gyömbérolajra vagy reszelt gyömbérre. Első lépésként keverje össze a kávét, a cukrot, a gyömbért és a fahéjat, ezek után pedig adja hozzá a kókuszolajat és dolgozza el addig, amíg az összetevőkből massza keletkezik.

Kávés testradír

Kávés testradír

A testradírt zuhanyzás előtt vagy után bátra használni lehet, és az arcon kívül bárhol kipróbálhatja ahol azt szeretné, hogy feszesebb és szebb legyen a bőre. A testradírt nagyjából 5 percig kell fenn hagyni, majd langyos vízzel óvatosan le kell öblíteni. Ha szeretné egy jobban látható, erőteljesebb eredményt a bőrén, akkor kenje be a karját, a combjait vagy a hasát a radírral, majd tekerje be a bekent részt folpackkal, ezt pedig hagyja így fél órán keresztül, majd nem túl forró vízzel mossa le. Ez kezdetben égethet egy picit, ezért ha nem bírja, akkor öblítse le a testradírt hamarabb. A kávés testradírt bátran be lehet vetni akár egy héten kétszer háromszor is, az eredmény már néhány használat után látható lesz.