Készítsd el saját magad a romantikus Bálint-napi dekorációt!

Számos mesés, előre elkészített dekoratív elemmel lehet találkozni az üzletekben a Bálint-nap közeledtével. A legtöbb valóban igazi romantikát is áraszt magából, így ha Te nem vagy különösebben az az romantikus típus, akkor kár kidobni a pénzt azért, hogy aztán egyetlen napig használd csak a kiegészítő elemeket. Ha mégis igazi Valentin hangulatot akarsz, akkor inkább készíts saját magad dekorációt otthonotokba!

Remek megoldás lehet, ha fogsz egy képkeretet, és arra ragasztasz egy régi könyvből lapokat. Az ezeken szereplő betűk adják majd a hátteret a szerelmes üzenetednek. Amint ezzel elkészültél, vastag tussal írd fel a párodnak szóló személyes üzenetedet vagy idézetedet a papírra, de természetesen sokkal nagyobb betűkkel, mint amekkorák a könyv lapjain szerepelnek. Végül pedig tedd rá a keretre az üveget és már kész is! Ez nem csak dekoráció lehet, hanem egy meghitt ajándék is, különösen akkor, ha sikerült olyan idézetet találnod, ami kifejezetten jellemző rátok.

Bálint-nap

Bálint-nap

A virágszirmok és gyertyák már igazi klasszikusnak számítanak Bálint-napon, de nem szabad lebecsülni ezek hatását, hiszen nem véletlenül vált örökzöld elemmé e jeles napon. Egy végtelenül egyszerű, de mégis nagyon látványos dísz együttest kínálnak, ami magába foglalja a Valentin-nap legfontosabb szimbólumait, sőt még egy csipet luxus érzést is kelt. Csak annyit kell tenned, hogy fogsz pár üveg gyertyatartót vagy vázát, és feltöltöd őket virágszirmokkal, majd a közepükre egy nagyobb méretű gyertyát állítasz. Ez a dekoráció a vacsoraasztalon, de a fürdőszobában is romantikus hangulatot kelthet.

A harmadik meglepetés lehet a saját képeitek együttese. Ehhez válaszd ki a kedvenc közös fotóitokat, és egy piros selyemszalagra fűzve lógasd fel azokat a szobában vagy a folyosón, a lényeg, hogy a párodnak biztosan el kelljen haladnia mellettük, amikor hazaér. A szalagra érdemes egy masnit is kötni, ami még mutatósabbá teszi ezt a rettent egyszerű, de mutatós dekorációt.