Készítsd el saját magad a romantikus Bálint-napi dekorációt!

Számos mesés, előre elkészített dekoratív elemmel lehet találkozni az üzletekben a Bálint-nap közeledtével. A legtöbb valóban igazi romantikát is áraszt magából, így ha Te nem vagy különösebben az az romantikus típus, akkor kár kidobni a pénzt azért, hogy aztán egyetlen napig használd csak a kiegészítő elemeket. Ha mégis igazi Valentin hangulatot akarsz, akkor inkább készíts saját magad dekorációt otthonotokba!

[wp_ad_camp_1]

Remek megoldás lehet, ha fogsz egy képkeretet, és arra ragasztasz egy régi könyvből lapokat. Az ezeken szereplő betűk adják majd a hátteret a szerelmes üzenetednek. Amint ezzel elkészültél, vastag tussal írd fel a párodnak szóló személyes üzenetedet vagy idézetedet a papírra, de természetesen sokkal nagyobb betűkkel, mint amekkorák a könyv lapjain szerepelnek. Végül pedig tedd rá a keretre az üveget és már kész is! Ez nem csak dekoráció lehet, hanem egy meghitt ajándék is, különösen akkor, ha sikerült olyan idézetet találnod, ami kifejezetten jellemző rátok.

Bálint-nap

Bálint-nap

A virágszirmok és gyertyák már igazi klasszikusnak számítanak Bálint-napon, de nem szabad lebecsülni ezek hatását, hiszen nem véletlenül vált örökzöld elemmé e jeles napon. Egy végtelenül egyszerű, de mégis nagyon látványos dísz együttest kínálnak, ami magába foglalja a Valentin-nap legfontosabb szimbólumait, sőt még egy csipet luxus érzést is kelt. Csak annyit kell tenned, hogy fogsz pár üveg gyertyatartót vagy vázát, és feltöltöd őket virágszirmokkal, majd a közepükre egy nagyobb méretű gyertyát állítasz. Ez a dekoráció a vacsoraasztalon, de a fürdőszobában is romantikus hangulatot kelthet.

A harmadik meglepetés lehet a saját képeitek együttese. Ehhez válaszd ki a kedvenc közös fotóitokat, és egy piros selyemszalagra fűzve lógasd fel azokat a szobában vagy a folyosón, a lényeg, hogy a párodnak biztosan el kelljen haladnia mellettük, amikor hazaér. A szalagra érdemes egy masnit is kötni, ami még mutatósabbá teszi ezt a rettent egyszerű, de mutatós dekorációt.