Kínai ajtó és zárcsere

A kínai termékek elárasztották a piacokat. Egyre gyakrabban esik meg, hogy a lakástulajdonosok kínai ajtókat is vásárolnak. Ezek az ajtók sajnos nem élnek hosszú életet. Nem kell aggódnia, hiszen  cégünk kizárólag kínai ajtó szervizelésére szakosodott.

[wp_ad_camp_1]

Egy kínai ajtó megvásárlása után, igen gyorsan elkezdhet meghibásodni. Habár minőséget és megbízhatóságot ígérnek, ez nem mindig van így. A kínai ajtó vásárlás azért szimpatikus sokak számára, mert olcsón hozzá lehet jutni ezekhez a termékekhez. Sajnos a lakástulajok hamar szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a kínai ajtó nem túl biztonságos. Elromolhatnak a zárszerkezetek, zárbetétek, a pajzs és a kilincs szintén gyakran szorulnak cserére. Egy meghibásodott alkatrészt kicserélni nem egyszerű, mivel az új alkatrészeket Kínából kell megrendelni. Amennyiben hasonló problémája van, ne aggódjon, hanem ismerje meg cégünket. Látogassa meg a www.hiseckinaiajtozar.hu weboldalt. Itt minden hasznos információt megtalálhat szolgáltatásainkról. A különböző kínai ajtókról pedig hosszas leírásokat találhat. Köztük a HiSec kínai biztonsági ajtóról is.

Kínai ajtó

Kínai ajtó

Nem kell tovább Önnek gondolkodnia azon, hogy hogyan javítsa meg az ajtaját és hogyan rendeljen hozzá megfelelő alkatrészt. Zárszerékezet javítás, zárbetét csere és minden olyan munka elvégzésére képesek vagyunk, aminek segítségével Ön nyugodtan élvezheti megerősített ajtajának biztonságát. A javítások alkalmával a régi alkatrészeket sokkal minőségesebbre cseréljük, hogy Önnek többé ne legyenek problémái. Érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a 06-20-3700-291 telefonszámon vagy e-mailben a profizar@gmail.com címen. Forduljon bizalommal munkatársainkhoz az év bármely napján, akár ünnepekkor is. Képzett és tapasztalt csapatunk garantáltan segítségére lesz.